Bakker geeft jaar lang gratis brood weg

6 september 2010

Ambachtelijke bakker Lambér Merks uit het Brabantse Boekel geeft een jaar lang gratis brood weg aan één van z'n klanten. Zij maken kans op deze prijs door een actiekaart in te leveren.

Om deze actiekaart toegestuurd te krijgen, moeten klanten op internet een formulier invullen met hun naam-, adres- en woonplaatsgegevens. Op die manier kan de bakker aanbiedingen en acties ook doorgeven via bijvoorbeeld sms, email of Twitter. Tijdens de actie die duurt tot en met 15 oktober ontvangt een klant bij inlevering van de actiekaart en bij besteding van meer dan zes euro één gratis brood. In totaal zijn er vijfduizend actiekaarten beschikbaar.

"Via deze actie probeer ik zoveel mogelijk NAW-gegevens van mijn klanten te verzamelen", vertelt bakker Lambèr Merks. "Er wordt ze namelijk ook gevraagd hun mobiele nummer en e-mailadres in te vullen. Met die gegevens kan ik straks via sms, e-mail en twitter leuke aanbiedingen en acties doorgeven. Als bakker wil ik meegaan met de tijd en dit is een vorm van het nieuwe ondernemen." Kijk voor meer informatie op www.eenjaarlanggratisbrood.nl.

Altijd op de hoogte blijven?