Bake for Life één van de goede doelen NSO

4 augustus 2010

Bake for Life en Right to Play zijn dit jaar de goede doelen van Het Nationaal Schoolontbijt. Van de deelnemende scholen wordt een symbolische vergoeding gevraagd van € 0,25 per ontbijtje.

Bake for Life is dit jaar – samen met Right To Play – het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Van de deelnemende scholen wordt een symbolische vergoeding gevraagd van € 0,25 per ontbijtje. Al die kleine bedragen van honderdduizenden kinderen zorgen voor een groot eindbedrag. De opbrengst gaat dit jaar naar Right To Play en Bake for Life. Beide organisaties zijn in ontwikkelingslanden actief.

Vanwege de goede samenwerking is Right To Play wederom – net als vorig jaar - het goede doel. Right To Play zorgt ervoor dat kinderen door sport en spel zich beter ontwikkelen en dat ze zo een betere start hebben in de maatschappij. Bake for Life is een initiatief van Nederlandse bakkersvrouwen. In landen als Ghana en Oeganda worden bakkerijen gebouwd waarin gehandicapte jongeren en kansarmen worden opgeleid tot bakker. Zo kunnen ze in hun eerste levensbehoeften voorzien. Met de keuze voor Bake for Life wil de organisatie van Het Nationaal Schoolontbijt de scholen laten zien dat er ook mooie, indrukwekkende projecten vanuit de bakkerij worden opgezet. Voor meer informatie: www.righttoplay.nl en www.bakeforlife.nl.

Altijd op de hoogte blijven?