Assortiment Patisserie Broekmans bij Vershuys.com

19 juli 2010

Patisserie Broekmans uit Venlo gaat een selectie uit haar assortiment via Vershuys.com aanbieden.

Dit biedt klanten van de bekende kwaliteitspatisserie de gelegenheid de producten in uitstekende conditie thuisbezorgd te krijgen in Limburg en Midden- en Oost Brabant. Een samenwerkingsovereenkomst is daartoe door beide ondernemingen ondertekend.

"De samenwerking met Vershuys.com biedt onze klanten een additionele mogelijkheid om onze verse producten thuis te krijgen. We denken dat dit voor veel mensen een aantrekkelijk alternatief is voor het bezoek aan één van onze vestigingen in Noord- en Midden-Limburg", zegt eigenaar Geert Broekmans van het Venlose bedrijf.

Vooralsnog bestaat het assortiment uit de top-20 van de meest populaire producten van Broekmans Patisserie. Afhankelijk van de belangstelling kan verdere uitbreiding van het aanbod plaatsvinden.

Patisserie Broekmans is al meer dan 85 jaar een begrip in de regio. Broekmans maakt het meest exclusieve aanbod op het gebied van banket en chocolade. Alle producten zijn eigen fabricaat en komen uit de eigen banketbakkerij en chocolaterie. In oktober opent het bedrijf een volledig nieuw productiebedrijf, uitgerust met de meest moderne apparatuur.

Altijd op de hoogte blijven?