9-jarige Noer uit Haren beste bakkersknecht van Nederland

19 juli 2010

De online wedstrijd ‘Wie wordt de beste bakkersknecht van Nederland?’ is gewonnen door de 9-jarige Noer uit Haren. Hij heeft de hoogste score in de game ‘Brood The Making Of’ gehaald en daarmee de felbegeerde titel.

Bij Echte Bakker Haafs, waar de familie van Noer klant is, vindt donderdag 22 juli de feestelijke uitreiking plaats. De wedstrijd is georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood.

In het begin van het jaar heeft het Voorlichtingsbureau Brood de driedimensionale game ‘Brood The Making Of’ geïntroduceerd voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Aan het spel was tijdelijk een wedstrijd verbonden: Wie wordt de beste bakkersknecht van Nederland? Tot 30 juni 2010 konden kinderen van 7 t/m 12 jaar met de hoogste scores kans maken om leuke prijzen te winnen. Hoofdprijs is een weekendje Efteling, inclusief een ontbijtbuffet met versgebakken broodjes.

De driedimensionale game ‘Brood The Making of’ gaat over een bakkerij waarvan de bakker en zijn vrouw dringend om hulp verlegen zitten. Er moet namelijk brood worden
gebakken. Degene die het spel speelt, krijgt de hoofdrol toebedeeld om de bakker uit de brand te helpen en de mensen te voorzien van hun broodnodige ontbijt. ‘Brood The
Making of’ is een spannend spel waarin het bakkersvak centraal staat.

Altijd op de hoogte blijven?