Edities
Bakkers in bedrijf - editie 4
Deze editie staat o.a. in het teken van ijs. 6 mei op de mat.
Bakkers in bedrijf - editie 3
Deze editie staat in het teken van Chocolade en Bakkersvak. 1 april op de mat. Terugblik op geslaagde jubileumeditie Bakkersvak. Hoe druk je als chocolatier je stempel met chocolade? Hoe voeden we de wereld in 2050? Beleving aan de chocoladebar bij Zuccotto.
Bakkers in bedrijf - editie 2
Deze editie staat in het teken van Bakkersvak 2016. Verschijning: 1 maart.
Bakkers in bedrijf - editie 1, 2016
In deze editie veel aandacht voor presentatie. 29 januari op de mat.
Bakkers in bedrijf-editie 10, 2015
Thuisbaktrend biedt kansen voor bakkers. Wilfred Haafs en Mark Plaating halen titel Meester Boulanger na slijtageslag. Ramon Huigsloot haalt top op World Chocolate Masters in Parijs. Het Examencentrum sloot de deuren: wat zijn de gevolgen? In deze editie veel aandacht voor opleidingen. 11 december op de mat.
Bakker in bedrijf - editie 9, 2015
In deze editie veel aandacht voor industrie. 6 november op de mat. Kijkje in de keuken bij Bakkerij Borgesius in Stadskanaal. Danvo Bakeries in Riel investeert miljoenen in een desemlijn voor diepgevroren tweefasenbrood. Chinese patisserie met een Hollandse twist bij Bakkerij Felicity. Pandriks in Meppel: 'toverbakkerij' van Albert Hendriks.
Bakkers in bedrijf- editie 8, 2015
Veel inspiratie voor de feestdagen. 9 oktober op de mat. Broodje Bewust kent het verhaal achter ieder ingrediënt. Terugblik op IBA 2015. Foodprofessionals over de eetcultuur in Nederland. De AD Oliebollentest: maken of kraken? 9 oktober op de mat.
Bakkers in bedrijf- editie 7, 2015
In deze editie staat o.a. de IBA centraal. Verschijning 8 september. Bas Gommans over gastvrijheid en het uitdragen van de juiste boodschap als ambachtelijke bakker. Het aftellen voor het Meesterexamen is gestart. Meester Boulanger en jurylid Peter Bienefelt vertelt over wat er gaat gebeuren. Je bakkerij verkopen zonder er slapeloze nachten...
Bakkers in bedrijf - editie 6, 2015
In deze editie staan grondstoffen centraal. Verschijning: 10 juli. Boer Pieter Bijlsma zette een keten op rond het oergraan emmer. Een bijzonder graan dat kansen biedt voor de ambachtelijke bakker. Zeelandia introduceert de nieuwe grondstoffenlijn Grano op basis van hele granen. Koeckebackers is een bakkerij waar anders wordt gebakken. Vergeten...
Bakkers in bedrijf - editie 5, 2015
In deze editie staat onze China-reis centraal. Verschijning: 12 juni.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 1

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan Bakkersvak en IJs-Vak. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoud