Zelfstandige patissier

Een 100% biologische ambachtelijke Franse bakkerij! Le comptoir du pain Bio is een bakkerij gevestigd in Aix-en-Provence ( Zuid Frankrijk) maar binnenkort starten wij ook in Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een ervaren, zelfstandige en enthousiaste ‘patissier’. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Amsterdam en ben je bereid om ook op zaterdag en/of zondag te werken.

Functieomschrijving

Je werkt samen met een 2e (leerling) patissier en zal verantwoordelijk zijn voor de productie van de patisserie afdeling van de bakkerij (verschillend Frans banket oa croissant/pain au chocolat/divers gebak/cake etc). Alle patisserie wordt gemaakt van 100% biologische ingredienten die worden ingekocht bij geselecteerde producenten in Frankrijk. Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de deegwaren, verwerkt het draagt zorg voor een stabiele en hoogst haalbare kwaliteit.

Wat verwachten wij?

Je hebt affiniteit met de biologische markt en je hebt een flexibele en positieve instelling. Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving. Leergierigheid, teamgeest, communicatieve vaardigheden, affiniteit met techniek en oog voor kwaliteit en hygiëne vind je belangrijk. Je hebt ruime ervaring als zelfstandig patissier, hebt veel affiniteit met het vak en ben je bereid om je kennis met enthousiasme te delen met een patissier in opleiding, dan ben je van harte uitgenodigd om te reageren.

Profiel:

  • MBO niveau of hoger
  • Werkervaring als banketbakker is een vereiste.
  • Ervaring met productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie, bij voorkeur een vergelijkbare functie
  • Proactieve en ondernemende instelling
  • Je bent gedreven en enthousiast en wilt, net als wij, het allerbeste product leveren
  • Flexibele instelling
  • Gevoel voor hygiëne en kwaliteit
  • Op zaterdag en/of zondag werken is voor jou geen probleem

Wat mag jij verwachten?

Werken in een enthousiast en collegiaal familiebedrijf. Daarnaast uiteraard een marktconform (bakkers CAO) salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Heb je vragen over de functie neem dan graag contact met ons op.

Belangstelling? Stuur dan je cv naar romain.achy@bioinvest.fr