Choco-lijnoperator industriële banketbakkerij omgeving Utrecht

Beschrijving

Ben jij een echt chocolade man/vrouw en wil je aan de slag in de modernste koekjesbakkerij van Nederland? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Choco-lijnoperators industriële bakkerij bij deze bakkerij wellicht iets voor jou. Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn. De werkzaamheden worden in de 2 of 3 ploegen uitgevoerd werktijden 7:00 – 15:00 - 23:00.
In de functie van choco-lijnoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor bedienen van de lijn. Je couvreert de biscuits nadat zij elders in het bedrijf gebakken zijn. Je verricht metingen en controleert continu de kwaliteit. Je zorgt voor het opstarten van het productieproces, bedient en onderhoud procesmachines en zorgt er natuurlijk voor dat deze blinkend schoon zijn. Je zorgt er voor dat er storingsvrij gedraaid kan worden ook verhelp je kleine storingen en geef je grotere storingen tijdig door.

Het bedrijf

Deze ultra moderne industriële bakkerij is al decennia actief en tevens marktleider in chocoladebiscuits Ook zijn zij een grote speler op de private -labelmarkt, maar produceren ook onder hun eigen merken. Zij exporteren hun producten naar verschillende landen.

Reageren op deze vacature kan uitsluitend via de website van Uitzendbureau Het Ambacht.

Informatie en reageren