Onweerstaanbaar aanbod voor ondernemende voetbalfans

23 april 2013

Profiteer nu van het 3-4-3 voordeel van Renault Bedrijfswagens:

u krijgt 3 jaar gratis onderhoud, 4 jaar garantie en 3 jaar 1,9% financial lease. En tijdens de Bedrijfsautorai van 17 t/m 21 april 2012 profiteert u zelfs van 0% financial lease! Dus wie slim is koopt dan een nieuwe Renault Bedrijfswagen.

Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Kangoo Express. Dankzij twee nieuwe motoren - de Energy dCi 90 en 75 - met een verbruik vankader renault slechts 4,4 liter per 100 kilometer verbreekt dit paradepaardje alle records. Tel daarbij op een CO2-uitstoot van maar 115 gr. per kilometer en u heeft de zuinigste bedrijfsauto in zijn klasse.

Daar komt nog eens bij dat hij maar om de 40.000 kilometer / 2 jaar onderhouden hoeft te worden. Een ongekend ruim interval voor dit segment. Bovendien ligt in vergelijking met de klassieke dCi 90 en 75 de kilometerkostprijs maar liefst 14% lager. Een welkome besparing voor ondernemers.

Het is allemaal mogelijk gemaakt doordat de experts van Renault het technische DNA van het Energy dCi 110 motorblok - onlangs geïntroduceerd in de Mégane en Scénic – hebben toegepast in de dCi 90 en 75 in de Kangoo Express. Daarnaast is er slim gebruik gemaakt van Formule 1 - technieken. Zoals de Diamond Like Carbon (DLC) coating op de klepstoters van de nokkenas. De mechanische eigenschappen van de coating zorgen voor minder wrijving en een hoger energierendement. Zo profiteert ú van betere prestaties en minder verbruik.

Nóg een voordeel is dat de nieuwe dieselmotoren energie terugwinnen tijdens het remmen met het Energy Smart Management (ESM). Ook wordt er energie bespaard met het nieuwe Stop & Start-systeem. Het laatste biedt u een verhoogd comfort tijdens het rijden. Er is bijvoorbeeld minder lawaai en u slaat niet meer ongewild af in de file.

 

Altijd op de hoogte blijven?