Ga naar het overzicht

Bouwer en Officiers B.V. LinkedIn

Over ons

Bouwer & Officier B.V. Accountants en Belastingadviseurs te Alphen aan den Rijn is een accountantskantoor dat zich onderscheidt door persoonlijk contact, ondernemingsgeest en het opbouwen van duurzame relaties. Slagvaardig en resultaatgericht behartigen wij uw financiële belangen met oog voor de mens achter de ondernemer. En dit allemaal tegen redelijke tarieven.

Met al meer dan 50 jaar ervaring staan wij met 27 medewerkers, waaronder 5 accountants en twee belastingadviseurs (FB), klaar om u in de wijde regio van dienst te zijn. Werkzaam in verschillende branches binnen alle denkbare sectoren en voor organisaties van zeer uiteenlopende grootte.
Van oudsher zijn we gespecialiseerd in de bakkerijbranche. Kijk hiervoor op onze speciale website Bakkerijrendement zie link links.

Michel Duijm heeft de hedendaagse leiding over Bouwer & Officier B.V.


Bij Bouwer & Officier B.V. staat kwaliteit hoog in het vaandel. Naast de lidmaatschappen van onze beroepsorganisatie, NBA, zijn wij voorts nog lid van FB (Federale Belastingadviseurs), NOVAK (Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren) en Extendum (Adviesorganisatie).

Contact

Hoorn 99, 2404 HH Alphen aan den Rijn, NL