Vakbeurs Foodspecialiteiten: Finesse laat genieten

18 augustus 2010

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2010 vindt plaats op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober in het Expo Houten. Tegelijkertijd vind daar ook de Vakbeurs AGF Detail plaats. Bezoekers hebben tot beide vakbeurzen toegang.

Het beursthema is dit jaar: Finesse laat genieten. Nog meer dan afgelopen jaar ligt de nadruk op het feit dat genieten een kwestie van finesse is. Dat geldt voor standhouders, bezoekers en voor hun klanten in de winkels.
De zelfstandige Vakbeurs Foodspecialiteiten, zoals de beurs sinds enige jaren heet, wordt al sinds de jaren tachtig georganiseerd en is uitgegroeid tot de belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor de brede en groeiende sector van de foodspecialiteitendetailhandel.

Naast kaasspeciaalzaken en delicatessen- en versspecialiteiten-traiteriewinkels annex cateraars worden daaronder ook gerekend zelfstandig supermarktondernemers 'met een twist', slagers, groenteboeren, bakkers en chocolateriën die voor de veel betere assortimenten en dienstverlening kiezen. Ook supergespecialiseerde winkels als noten-gedroogd fruitspeciaalzaken, koffie- en theespeciaalzaken, mediterranewinkels en gecombineerde foodspecialiteiten-horecawinkels behoren tot de foodspecialiteitenbranche.

Belangrijke kenmerken van de Vakbeurs Foodspecialiteiten zijn: overzichtelijkheid, intimiteit en gezelligheid, ontspannen netwerken, goed zakendoen, veel grote en kleine leveranciers die elkaar stimuleren, veel noviteiten, veel te proeven en weinig roestvaststaal. En een bezoekersschare die geen waste bevat: het zijn allemaal relevante bezoekers.

En last, but not least: geen loodzwaar, de aandacht afleidend beursprogramma, wel enkele passende activiteiten als het NKKC en de Noviteitenshow. maar wel en vooral tijd en ruimte voor een goed contact, voor relevante ontmoeting van de brancheleden.

Meer informatie

Altijd op de hoogte blijven?