Zeelandia introduceert Spelt Br’Oat met haver en rogge

1 september 2014

ZIERIKZEE – Zeelandia komt met een nieuw broodconcept: Spelt Br’Oat. Dat is brood met het goede van spelt, haver en rogge. Haver is populair. Dit oude graan staat volop in de belangstelling. Net als spelt en rogge is haver een klassieke graansoort met bijzonder eigenschappen, voedingswaarden en smaak.

Authentieke smaak

Spelt Br’Oat bevat de optimale verhouding van spelt, haver en rogge om het brood die pure, authentieke smaak te geven. De combinatie van deze drie granen met hun specifieke eigenschappen maakt Spelt Br’Oat tot een uniek brood boordevol energie.

Clean label

Spelt Br’Oat bevat geen reguliere tarwe. Daarnaast is het brood clean label en is er geen lactose aan toegevoegd. Het brood heeft iets minder volume en is daardoor iets vaster dan tarwebrood. Spelt Br’Oat wordt gedecoreerd met spelt-, maïs- en rijstdecoratie voor een ambachtelijke uitstraling en dit geeft het brood een extra krokante korst. Ook deze decoratie is bij Zeelandia kant-en-klaar verkrijgbaar.

Altijd op de hoogte blijven?