Südback komt met 2020-editie

6 januari 2020

Südback is een van de belangrijkste evenementen voor bakkers en banketbakkers en fungeert als een ontmoetingsplaats voor de bakkerijhandel in de Duitstalige regio en andere Europese landen. Ongeveer 708 exposanten namen deel aan het evenement in 2019. Ook dit jaar zijn er vier dagen ingepland. 

Südback 2020 wordt gehouden van 17 tot 20 oktober 2020 en biedt een mix van een productshow, informatie en een bijbehorend programma. Alles met betrekking tot bakken is te vinden op een tentoonstellingsruimte van ongeveer 65.000 vierkante meter - van werkkleding, ecologische teelt, koffie en snacks tot complete meubels en digitale oplossingen voor alle bedrijfsgroottes. Nieuwe technologieën worden gedemonstreerd, smakelijke recepten worden gepresenteerd in zowel het bakkersforum als het trendforum van de banketbakker.

Südback Trend Award

Ook wordt de Südback Trend Award uitgereikt. In samenwerking met de partners Allgemeine BäckerZeitung (ABZ) en BÄKO-Magazin reikt Messe Stuttgart deze prijs uit aan de winnende innovaties sinds 2002. De Südback Trend Award van vorig jaar ging naar Renosan Chemie & Technik GmbH in de categorie Marketing, Sales & Organisatie. Voor 's werelds eerste touring-boterplaat, Beurre Noisette, ontving Corman SA de Südback Trend Award in de categorie Raw Materials & Convenience en in de categorie Technologie ging de Südback Trend Award naar Atmos Anlagenbau GmbH.

Meer informatie: www.suedback.de

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?