Najaarsspecialiteit Van de Leur: Speculaasvlaaien

4 september 2014

BOLSWARD - Van de Leur Banketspecialiteiten lanceert in haar jubileumjaar – het bedrijf bestaat 50 jaar - nogmaals een nieuw product: de Speculaasvlaai. Deze specialiteit is exclusief ontwikkeld voor het najaar en de feestdagen en helpt de banketbakker om een onderscheidend najaarsassortiment te voeren.

Echte amandelspijs

De Speculaasvlaai is een kant-en-klare vlaai met een diameter van 18 cm. De vlaai is gevuld met een frangipane-vulling van echte amandelspijs met speculaaskruiden en royaal afgewerkt met speculaaskruimels. De vlaai kan direct na ontdooien gepresenteerd worden, maar kan ook naar eigen inzicht worden afgewerkt.

Afwerktips

In de herfst is het leuk om de vlaai af te werken met bijvoorbeeld slagroom en gebroken speculaaskoekjes. Tijdens de Sinterklaasperiode kan de bakker kiezen voor Sinterklaasdecoraties en bijvoorbeeld pepernoten. Recepten en foto’s van een opgemaakte Speculaasvlaai zijn beschikbaar. De Speculaasvlaaien zijn vanaf nu verkrijgbaar via alle bakkerijgroothandels.

Altijd op de hoogte blijven?