Introductie Prima Blanca Max

10 oktober 2014

WAGENINGEN - Friesland Campina introduceert een nieuwe variant Debic-slagroom: Prima Blanca Max. Deze hoogwaardige slagroom biedt een hogere opslag, maximale stand en stevigheid en een romige smaak. Met Prima Blanca Max kunnen bakkers het verschil maken: in smaak en rendement.

Inspiratie

De slagroom is geïntroduceerd tijdens het inspiratie-event ‘Samen maken we het verschil’ dat FrieslandCampina organiseerde op dinsdag 7 oktober. Zo’n 300 bakkers waren toen te gast in het Innovation Centre van FrieslandCampina in Wageningen. Ze kregen daar presentaties van ‘meneer Reimers’ over klantbenadering en gastvrijheid, van patissier, chocolatier en glacier Arthur Tuytel over een origineel en creatief assortiment en van Bart-Jeroen van Overveld, patisserie-adviseur van FrieslandCampina. Hij vertelde over kwaliteit en rendement.

Vragen

Prima Blanca Max is vanaf nu verkrijgbaar bij de grossier. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Geert Frank, Channel Development Manager Bakery en Horeca, via 06- 51 84 32 94 of Geert.frank@frieslandcampina.com.

Altijd op de hoogte blijven?