Steekwoord archief: Nederlands Patisserie Team

  • Christmas Caramel Desiré

    Christmas Caramel Desiré

    Een heerlijk kerstrecept van Robin Hoedjes: een petit desiré met verschillende structuren en smaken, leuk om mee te experimenteren voor de kerstperiode. De basis bestaat uit een deegje gevuld met een zachte frangipane. Daarop zit de taaie caramel en het geheel is afgewerkt met mokka botercrème. Lees verder →

  • Buche

    De binnenkant van de buche

    Carlo Midiri heeft een buche gemaakt met een vulling van rood fruit compote, aardbeienmousse en een vanillemousse. Bij dit recept draait alles om het interieur; hierbij wil het oog ook wat, een strak interieur met mooie kleuren. Lees verder →

  • Recept Royal Rhubarb

    Royal Rhubarb

    Rabarber in een koninklijk jasje gestoken. Dit oer-Hollandse natuurproduct mogen we niet vergeten. Fris, zuur, gezond en maar kortstondig vers te verkrijgen. Met dit recept geeft Esther Faasen een moderne twist aan de ouderwetse rabarbercake. Lees verder →

  • Tartelettes: Sweet Sunny Side Up

    Deze Tartelettes zijn geïnspireerd door het lenteseizoen: frisse smaken met een zonnig karakter. Door gebruik te maken van citrus, kwark en munt gecombineerd met gele, witte en groene lentekleuren presenteert Bart de Gans zoete zonnig Tartelettes, de Sweet Sunny Side up. Lees verder →

  • Bakkersvak 2018 Aftermovie

    Van de Gelato Festival Challenge tot de dertien masterclasses van het Nederlands Patisserie Team en het Boulangerie Team; bakkers en ijsbereiders konden hun hart ophalen en geïnspireerd weer naar huis. Bakkers in bedrijf maakte ook van deze dag een verslag voor iedereen die er niet bij kon zijn (of nog eens terug wil kijken). Lees verder →

Pagina 1 van 212