Steekwoord archief: Koos Klein

  • Koos Klein

    We werken aan de toekomst

    ‘Bakkers in Bedrijf’ bestaat als vakblad twintig jaar. In die tijd heeft de bakkerijbranche zich ontwikkeld tot een bedrijfstak met toekomst. Beperkte men zich twintig jaar terug nog tot het beperkte traditionele assortiment en vond je hier en daar een innoverende bakker, tegenwoordig bruist de… Lees verder →

  • Bouwer en Officier

    Financieel

    De rubriek Financieel wordt verzorgd door Bouwer & Officier, Accountants en belastingadviseurs voor bakkers te Hazerswoude. In deze rubriek behandelen Michel Duijm en Koos Klein onderwerpen als bedrijfsopvolging, belastingen en administratie.

  • Koos Klein

    Ervaring

    Door mijn werk als bakkerij-adviseur bij Bouwer & Officier en eerstelijns-adviseur bij de Werkgroep Voor de Bakker, heb ik de afgelopen twaalf jaar veel contact met potentiële starters en overnamekandidaten. Dit zijn vaak jonge mensen die de ambitie hebben om ondernemer te worden. Door Koos… Lees verder →

  • Koos Klein

    Derving

    Een dervingspercentage als ‘norm’ hanteren? Dat heeft in mijn beleving een negatieve invloed op de branche. Bakkers die er wel op sturen, zijn regelmatig beïnvloed door gesprekken met collega’s. Cijfers gaan een eigen leven leiden, met alle (negatieve) gevolgen van dien. Door Koos Klein Voor… Lees verder →

  • Koos Klein

    Winkelen of boodschappen doen?

    Gaat de consument met zijn geld ‘winkelen’ of ‘boodschappen’ doen? Wat mij betreft zou dat in de bakkerijsector, waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan, het predicaat ‘winkelen’ verdienen. Door Koos Klein Boodschappen doen wordt over het algemeen als minder prettig ervaren en… Lees verder →

  • Koos Klein

    Kansen

    Om uw kansen te vergroten, kunt u het beste kijken naar hoe u zich kunt onderscheiden van uw collega’s. Waar bent u goed of zelfs beter in? Welke acties moeten er worden genomen om een eventuele voorsprong te behouden, of beter nog: uit te bouwen?… Lees verder →