Steekwoord archief: bakker

  • Horecava 2019 van start

    Vandaag, 7 januari, start de 63e editie van de Horecava. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor horecaprofessionals. Ook voor de bakkersbranche is er van alles te beleven. Lees verder →

  • Vooruit met de bakker

    Vooruit met de bakker!

    Ook in 2019 kunnen bakkers weer aan de slag met het interactieve ondersteuning traject ‘Vooruit met de bakker!’. Dit traject ondersteunt de bakker bij veelvoorkomende uitdagingen. Lees verder →

  • Jos den Otter, NBOV

    Binnen en buiten

    Onlangs zag ik op sociale media de open dag van de nieuwe productielocatie van Irma en Eric van Otten uit Enter voorbijkomen. Wat een plaatje – en wat een waanzinnig mooie omgeving om in te mogen werken! Ook op veel andere plaatsen zie ik dat… Lees verder →

  • Bakeplus

    Bakeplus neemt Gelato+ over

    Bakeplus, leverancier van bakkerijgrondstoffen, neemt met ingang van 1 januari 2019 Gelato+ over. Gelato+ is een groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en ijssalonbenodigdheden. Lees verder →

  • Beko Advies

    Hoe dagvers is uw personeel?

    Onlangs waren we met een studiegroep van het M.O.C op bedrijfsbezoek. Een van de thema’s was: ‘De toekomst van de ambachtelijke bakkerij’. Op weg naar huis denk ik terug aan de bijeenkomst en passeren de woorden dagvers, inspiratiekaart en personeel. Lees verder →

Pagina 1 van 1712345...10...Minst recente »