Verwante dossiers:
Meer berichten
-
Topkwaliteit waar je op kunt bouwen
Polderland wordt Debic. Dezelfde topkwaliteit met een andere naam. De winst zit ‘m in de langere houdbaarheid van de slagroom en in de krachtige, praktische ondersteuning van het Debic team. Lees verder →
-
Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal
Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. Lees verder →
-
11 tips voor bescherming tegen cybercrime
Uit recent onderzoek blijkt dat een op de vijf midden- en kleinbedrijven slachtoffer is geweest van cybercrime. Bakkers in bedrijf geeft 11 tips om je als ondernemer hiertegen te beschermen. Lees verder →
-
Duurzame chocolade tijdens Chocoa 2019
Deze week, op 20 februari, ging de zevende editie van Chocoa van start. Tot en met 24 februari staat de Beurs van Berlage volledig in het teken van chocolade en duurzaamheid. Lees verder →
-
Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje
Het is bekend welke bakkers en slagers de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje hebben gehaald. Dit jaar gaan er elf deelnemers door omdat twee bakkers eenzelfde score behaalden. Lees verder →
-
NBC directeur Flip van Straaten kondigt vertrek aan
Flip van Straaten heeft aangegeven terug te willen treden als statutair directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum. Hij wil meer tijd vrijmaken voor eigen activiteiten. Lees verder →
-
De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans
Dit jaar bezoekt de koninklijke familie op Koningsdag Amersfoort. Speciaal voor die gelegenheid ontwikkelde Marco Nijtmans van Patisserie Marco Nijtmans een doosje met oranje bonbons. Lees verder →
-
Het bedrijfsuitje Bake Out
Een bedrijfsuitje voor de ambachtelijke bakkerijbranche. Dat is Bake Out. Zaterdag 25 mei 2019 vindt de eerste editie plaats. De NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij organiseren dit event. Lees verder →
-
Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel
Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel, gemaakt van blonde Dulcey-chocolade, feuilletine en gezouten karamel. Ook komt de patisserie met themaverpakkingen en decoraties voor carnaval. Lees verder →
-
Royal Steensma neemt Bak Speciaal over
Royal Steensma neemt Bak Speciaal, producent van grondstoffen voor speciale broodsoorten, over. Deze overname past in de ambitie van Royal Steensma om te groeien als totaalleverancier voor bakkers. Lees verder →
-
Dennis Swaanen bedenkt het bierworstenbroodje
Echte Bakker Jan Swaanen komt speciaal voor carnaval met het bierworstenbroodje. Volgens bakker Dennis Swaanen is deze nieuwe traktatie “het beste van twee werelden!” Lees verder →