Nieuws

Twee soorten speculaas uit het najaarsassortiment van Bakkerij Kees Gutter zijn bekroond met goud door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Zowel de speculaasbrokken als de gevuld speculaastaart voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De producten mogen de titel ‘Bekroond met Goud’ 6 maanden voeren.

Voor beide speculaassoorten gebruikt Gutter een geheime melange van speculaaskruiden. De speculaasbrokken zijn dik en worden knapperig afgebakken. De gevulde speculaastaart heeft een stevige koek met zachte en vulling van 100 procent amandelspijs. Beide speculaasproducten worden afgewerkt met halve amandelen.

Over Kees Gutter

Kees Gutter is al 56 jaar de Waterlandse bakker met 7 vestigingen in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Amsterdam en meerdere verkooppunten in groot
Waterland. Brood, banket en alle najaarsspecialiteiten kunnen ook besteld worden in de webwinkel.

Bekroondmetgoud.nl

Bakkers kunnen hun producten laten keuren door de onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Zij keuren de producten op verschillende aspecten waaronder smaak, malsheid en kleur. Alleen producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, mogen de titel ‘Bekroond met Goud’ dragen.

De speculaasbrokken en gevulde speculaastaart van Bakkerij Kees Gutter zijn met andere bekroonde producten terug te vinden op de website.

Deel dit artikel