Bedrijfsinformatie
Smilde Bakery

Welke Fries is er niet mee opgegroeid, de echte Fryske Oranjekoeke. Maar ook in de rest van het land groeit de populariteit van deze zoete snack razendsnel. In Heel Holland Bakt werd onlangs nog getoond dat het maken van dit heerlijke gebakje niet gemakkelijk is. Daarom introduceert Smilde Bakery; De echte Fryske Oranjekoeke!

Deze typisch Friese lekkernij is heerlijk het hele jaar door, lekker smeuïg en met een mooie rose fondant, welke vochtstabiel is. De plaatvormige koek is kant-en-klaar gedoseerd en heeft alleen nog maar een beetje crème of slagroom nodig. Aan u de keuze: Los per oranjekoek te verkopen uit uw vitrine of per volle gebaksdoos.

Deze Friese lekkernij wordt geleverd in mooie consumentendozen met een typisch Fries design. De oranjekoek is verkrijgbaar in 2 soorten:

  1. Stukjes van 6,5×6,5 cm, waarbij er 16 stuks in een consumentendoos zitten (wordt geleverd per doos á 3 consumentendozen).
  2. Stukjes van 5×9 cm, waarbij er 5 stuks in een consumentendoos  zitten (wordt geleverd per doos á 6 consumentendozen).

Voor meer informatie, klik hier of neem contact op met uw accountmanager van Smilde Bakery:

Rayon Zuid-West
Corné Frik
06-20 249 183
c.frik@smildebakery.com

Rayon Noord-Oost
Jan Heslinga
06-12 912 016
j.heslinga@smildebakery.com

Rayon Midden-Noord
Albert Mullens
06-20 544 614
a.mullens@smildebakery.com

Rayon Zuid-Oost
Jo Bouwens
06-20 440 621
j.bouwens@smildebakery.com

Deel dit artikel