1-5 van 5 resultaten
Bakkerijtrends 2023: Consument wordt duurzamer en bewuster
De bakkerijsector staat in 2023 voor belangrijke uitdagingen. Naast beleving en gezondheid speelt ook duurzaamheid een grote rol in het nieuwe jaar. Steeds vaker...
Bakkerijtrends 2023: Inspelen op de belangrijkste gezondheidstrends in 2023
Consumenten zijn steeds kritischer en maken steeds meer gezonde(re) keuzes. Als bakkende ondernemer is het belangrijk om de klant op nummer 1 te zetten, door in...
Bakkerijtrends 2023: Vertel de klant het verhaal achter jouw bakkerij
Door in te spelen op trends, zet je als bakkende ondernemer de klant op nummer 1. En dat is hard nodig, want met steeds kritischere consumenten en alle ontwikkelingen,...
De drie beste bakkerijtrends van 2022
Consumenten zijn op zoek naar ingrediënten die voedingsvoordelen bieden in hun dagelijkse voeding, zegt het productiebedrijf van smaken en ingrediënten. Deze consumentengewoonten...
Bakkers in bedrijf | nr 1, 2012
We blikken vooruit op de Europain, blikken terug op Horecava en kijken naar de mogelijkheden die lunchrooms in tankshops met zich meebrengen. Siemon de Jong laat...
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder