1-5 van 5 resultaten


Bakkerijtrends 2023: Consument wordt duurzamer en bewuster

Bakkerijtrends 2023: Consument wordt duurzamer en bewuster

De bakkerijsector staat in 2023 voor belangrijke uitdagingen. Naast beleving en gezondheid speelt ook duurzaamheid een grote rol in het nieuwe jaar. Steeds vaker...

Bakkerijtrends 2023: Inspelen op de belangrijkste gezondheidstrends in 2023

Bakkerijtrends 2023: Inspelen op de belangrijkste gezondheidstrends in 2023

Consumenten zijn steeds kritischer en maken steeds meer gezonde(re) keuzes. Als bakkende ondernemer is het belangrijk om de klant op nummer 1 te zetten, door in...

Bakkerijtrends 2023: Vertel de klant het verhaal achter jouw bakkerij

Bakkerijtrends 2023: Vertel de klant het verhaal achter jouw bakkerij

Door in te spelen op trends, zet je als bakkende ondernemer de klant op nummer 1. En dat is hard nodig, want met steeds kritischere consumenten en alle ontwikkelingen,...

De drie beste bakkerijtrends van 2022

De drie beste bakkerijtrends van 2022

Consumenten zijn op zoek naar ingrediënten die voedingsvoordelen bieden in hun dagelijkse voeding, zegt het productiebedrijf van smaken en ingrediënten. Deze consumentengewoonten...

Bakkers in bedrijf | nr 1, 2012

Bakkers in bedrijf | nr 1, 2012

We blikken vooruit op de Europain, blikken terug op Horecava en kijken naar de mogelijkheden die lunchrooms in tankshops met zich meebrengen. Siemon de Jong laat...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Finale World Pastry Cup

20 januari 2023 - 21 januari 2023

Lees meer

Masterclass Alberto Bernardi

11 februari 2023 - 12 februari 2023

Lees meer

FESTA DEL PANETTONE

12 februari 2023

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea