Ronald Timmer van Bakkerij Timmer deelt twee Koningsdag-recepten met producten van Pruvé. “Van iets heel simpels, kun je iets heel moois maken", zegt hij. Dit is het recept voor koningsbloem met sinaasappelbavarois (± 70 stuks).
Ingrediënten:
- Pruvé Bloemschelpen (± 70)
- 1 liter ongezoete slagroom
- 200 ml water
- 200 gram fond neutraal
- 50 gram compound sinaasappel
- Handje gehakte mandarijn
Werkwijze:
Water mengen met compound sinaasappel en gehakte mandarijntjes. Vervolgens fond neutraal er doorheen mengen. Vervolgens ‘familie maken’ met 400 gram lobbige ongezoete slagroom. Daarna de rest van de slagroom erbij mengen. De bloemschelpen vullen en decoreren.
Lees hier meer over Bakkerij Timmer
www.pruve.nl
Hamerstraat 12
1135 GA Edam
0299 372 856
info@smildebakery.com