Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic een koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor chocolate chipkoeken.
Voor 120 stuks
Ingrediënten
- 1.280 gram Debic Cake boter
- 640 gram witte basterdsuiker
- 640 gram poedersuiker
- 12 gram zout
- 160 gram ei
- 960 gram patentbloem
- 960 gram Zeeuwse bloem
- 20 gram koolzuur
- 600 gram chocoladedruppels melk
- 600 gram chocoladedruppels puur
Bereiding
- Cakeboter mengen met basterdsuiker, poedersuiker en zout.
- Ei doormengen.
- Bloem met bakpoeder mengen, zeven en door het deeg mengen.
- Dan chocoladecallets doormengen en koelen.
- Uitrollen en op 9 mm uitsteken met gladde steker met 8 cm doorsnee.
- 17 minuten bakken op 180 °C.
Lees hier meer over het koekenconcept.