Ruby Red Fruit

Callebaut Red Ruby Fruit

De ChocBlocks zijn een mix tussen klassieke gevulde chocoladerepen en kleurrijke, creatieve breekchocolade. De lekkerste & leukste chocoladecombinaties staan in dit receptenboekje. Zoals het recept voor Ruby Red Fruit, een combinatie van Ruby chocolade, rood fruit karamel, yoghurt.

Ingrediënten Bereiding
Gebruikte mal Chocolate World - CW2276 - tablet 1 kg
50 g Callebaut® Cacaoboter
4 Mona Lisa® Power Flowers Wit
Smelt de cacaoboter op 45 graden en meng met Power Flowers. Kristalliseer.
50 g Callebaut® Cacao Boter
4 Mona Lisa® Power Flowers Rood
Smelt de cacaoboter op 45 graden en meng met Power Flowers. Kristalliseer
Spetter de gekleurde cacaoboters in de mal en laat uitkristalliseren.  
   
300 g Callebaut® Finest Belgian Chocolate Ruby RB1

Tempereer en mouleer de vorm.
Laat uitkristalliseren. Mouleer opnieuw en laat weer uitkristalliseren

20 g IBC Raspberry crunch

Verdeel over de mal en laat uitkristalliseren.

60 g Callebaut® Finest Belgian Chocolate Ruby RB1
10 g Rood Fruit met Hibiscus poeder

Voeg de gekristalliseerde chocolade en het poeder toe aan de Caramel fill en meng.
Vul een spuitzak en spuit in de gemouleerde mal. Laat 10 tot 15 minuten uitharden in de koeling.

400 g Callebaut® Tintoretto Wit

Verwarm naar 25°C. Vul een spuitzak en spuit in de gemouleerde mal tot net onder de rand. Laat 10 tot 15 minuten uitharden in de koeling.

Haal de vorm uit de koeling en laat op temperatuur komen. Sluit het geheel af met de gekristalliseerde Ruby chocolade. Laat de reep 12 uur rusten en los.

Lees ook
Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Het virus Covid-19 heeft een grote impact op kleine lokale ondernemers. Zo ook op de Nederlandse chocolatiers. Normaal gesproken is Pasen voor hen een van de piekmomenten, maar nu blijven veel klanten weg. Daarom brengt het Belgische chocolademerk Callebaut het online platform ‘Not Without My Chocolate’ naar Nederland

Bakkerijklassiekers in een nieuw jasje

Bakkerijklassiekers in een nieuw jasje

Bakkerijen met brood als primaire productgroep bieden vaak een gebaksassortiment met traditionele klassiekers zoals tompouces, slagroom en appeltaart, cake en moorkoppen. Deze klassiekers zijn niet voor niets nog steeds populair, er zit zeker potentieel in voor de toekomst. Maar doen jouw huidige creaties ook toekomstige klanten watertanden?

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

De afgelopen maanden werkte chocolatier Frits van Noppen aan een groot chocoladekunstwerk van 15 meter hoog en 27 meter breed. Callebaut sponsorde deze officiele wereldrecordpoging. Het werk is volledig gemaakt van traceerbare en 100% duurzame Callebaut chocolade. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Mercy Ships organisatie.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...