Ruby Red Fruit

Callebaut Red Ruby Fruit

De ChocBlocks zijn een mix tussen klassieke gevulde chocoladerepen en kleurrijke, creatieve breekchocolade. De lekkerste & leukste chocoladecombinaties staan in dit receptenboekje. Zoals het recept voor Ruby Red Fruit, een combinatie van Ruby chocolade, rood fruit karamel, yoghurt.

Ingrediënten Bereiding
Gebruikte mal Chocolate World - CW2276 - tablet 1 kg
50 g Callebaut® Cacaoboter
4 Mona Lisa® Power Flowers Wit
Smelt de cacaoboter op 45 graden en meng met Power Flowers. Kristalliseer.
50 g Callebaut® Cacao Boter
4 Mona Lisa® Power Flowers Rood
Smelt de cacaoboter op 45 graden en meng met Power Flowers. Kristalliseer
Spetter de gekleurde cacaoboters in de mal en laat uitkristalliseren.  
   
300 g Callebaut® Finest Belgian Chocolate Ruby RB1

Tempereer en mouleer de vorm.
Laat uitkristalliseren. Mouleer opnieuw en laat weer uitkristalliseren

20 g IBC Raspberry crunch

Verdeel over de mal en laat uitkristalliseren.

60 g Callebaut® Finest Belgian Chocolate Ruby RB1
10 g Rood Fruit met Hibiscus poeder

Voeg de gekristalliseerde chocolade en het poeder toe aan de Caramel fill en meng.
Vul een spuitzak en spuit in de gemouleerde mal. Laat 10 tot 15 minuten uitharden in de koeling.

400 g Callebaut® Tintoretto Wit

Verwarm naar 25°C. Vul een spuitzak en spuit in de gemouleerde mal tot net onder de rand. Laat 10 tot 15 minuten uitharden in de koeling.

Haal de vorm uit de koeling en laat op temperatuur komen. Sluit het geheel af met de gekristalliseerde Ruby chocolade. Laat de reep 12 uur rusten en los.

Lees ook
De Kerst Adventkalender van Callebaut

De Kerst Adventkalender van Callebaut

Het is december en het aftellen naar de kerstdagen is begonnen. Om dit aftellen nog leuker te maken presenteert Callebaut de Callebaut Kerst Adventkalender. Callebaut geeft elke dag mooie prijzen weg, zoals 5kg Callebaut chocolade.  Door elke dag het vakje van die dag te openen maken deelnemers kans op een van de vierentwintig Callebaut Kerstprijzen. Elke...

Klaar voor de start - GO! Het is tijd voor de Callebaut Kerst Adventkalender!

Klaar voor de start - GO! Het is tijd voor de Callebaut Kerst Adventkalender!

Talloze prachtige prijzen liggen klaar voor wie de uitdaging aangaat! Open alle 24 vakjes en maak dagelijks kans op een van de 24 Callebaut Kerstprijzen. We geven iedere dag 5kg Callebaut chocolade (Gold en Ruby) weg en andere leuke en handige goodies! De kans om verrukkelijke chocolade te winnen is nog nooit zo groot geweest!

Chocblocks: Leuk om te geven én om te krijgen!

Chocblocks: Leuk om te geven én om te krijgen!

Maak als (banket)bakker of chocolatier hét verschil met dit kleurrijk en creatief en onderscheidende chocolade concept, ontwikkeld door Chocolate Academy Chef Ton Jongejan, dat de stoutste dromen vervult van zelfs de allergrootste chocolade-lovers onder ons. Deze giga gevulde 1 kg Chocblocks bevatten alles wat we lekker vinden. Van heerlijke Belgische...

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Allround Bakker Waddeneilanden seizoen of lange termijn

Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van dagverse brood en banketproducten. Zowel groot als kleinbrood wordt in een luxe assortiment aangeboden....

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Broodbakker Ft omgeving Nijverdal

Wat ga je doen?Wij zijn voor deze bakkerij op zoek naar een enthousiaste broodbakker met passie voor het vak. De functie is voor de lange termijn. Je zal afwisselend...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn we per februari 2020 op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...