Zoetwarenbeurs ISM keert terug

Na twee jaar keert ISM, internationale vakbeurs voor chocolade en zoetwaren, weer terug. Van 30 januari tot en met 2 februari 2022 vindt ISM plaats in Keulen. In samenwerking met ProSweets Cologne, de internationale leveranciersbeurs voor de zoetwaren- en snackindustrie, vertegenwoordigt ISM Keulen de gehele sector.  

Na maanden van digitaal vergaderen vindt de organisatie het tijd om elkaar weer face to face te ontmoeten, zakelijke contacten te vernieuwen, ervaringen uit te wisselen en weer echt chocolade te proeven in Keulen. De vakbeurs ISM verwacht 1200 exposanten uit meer dan 60 landen. Op deze beurs kunnen bezoekers nieuwe impulsen en innovaties, netwerkkansen, eersteklas exposanten en competente bezoekers verwachten. Daarnaast zijn er verschillende sprekers van Innova Market Insights en Euromonitor die hun ervaringen en de laatste ontwikkelingen van de zoetwaren- en snackindustrie delen. Onder deze zoetwaren -en snackindustrie vallen veel soorten producten, zoals chocoladeproducten, suikerwerk, koekjes, tussendoortjes, trendsnacks, natuurlijke snacks, ontbijtsnacks, ijs, diepgevroren zoetwaren en rauwe pasta’s.

Een nieuw onderdeel is dit jaar ‘Finest Creations – hand crafted’, waarin ambachtelijke banketbakkers en snoepwinkels centraal staan.

Hiernaast heb je ook de ISM Start-up Area waarin bedrijven, die minder dan vijf jaar geleden op de markt zijn gekomen, door ISM in de spotlights worden gezet.

Dossiers
Lees ook
Ruim 25.000 bezoekers op Europain 2022

Ruim 25.000 bezoekers op Europain 2022

Zo’n 25.000 mensen bezochten dit jaar de 24e editie van de vakbeurs Sirha Europain. Ook waren er 300 exposanten aanwezig. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.

IJs onderdeel Duitse bakkersbeurs südback

IJs onderdeel Duitse bakkersbeurs südback

In Messe Stuttgart vindt van 22 tot en met 25 oktober de Duitse bakkersbeurs südback plaats. Bakkers, patissiers en ijsmakers kunnen hier terecht voor de laatste innovaties op hun vakgebied. Deze editie is ijs een belangrijk onderdeel van de vakbeurs.

Kijk online terug op Sigep 2022

Kijk online terug op Sigep 2022

Was je aanwezig op Sigep en heb je een presentatie of wedstrijd gemist. Of was je niet op de beurs en wil je de beurs toch meemaken? Kijk dan online terug op deze vakbeurs. Sigep vond plaats van 12 tot en met 16 maart in Rimini. Bezoekers vonden hier de laatste trends en nieuwe producten op het gebied van ijs, patisserie, brood, chocolade en koffie....