Zoetwarenbeurs ISM keert terug

Na twee jaar keert ISM, internationale vakbeurs voor chocolade en zoetwaren, weer terug. Van 30 januari tot en met 2 februari 2022 vindt ISM plaats in Keulen. In samenwerking met ProSweets Cologne, de internationale leveranciersbeurs voor de zoetwaren- en snackindustrie, vertegenwoordigt ISM Keulen de gehele sector.  

Na maanden van digitaal vergaderen vindt de organisatie het tijd om elkaar weer face to face te ontmoeten, zakelijke contacten te vernieuwen, ervaringen uit te wisselen en weer echt chocolade te proeven in Keulen. De vakbeurs ISM verwacht 1200 exposanten uit meer dan 60 landen. Op deze beurs kunnen bezoekers nieuwe impulsen en innovaties, netwerkkansen, eersteklas exposanten en competente bezoekers verwachten. Daarnaast zijn er verschillende sprekers van Innova Market Insights en Euromonitor die hun ervaringen en de laatste ontwikkelingen van de zoetwaren- en snackindustrie delen. Onder deze zoetwaren -en snackindustrie vallen veel soorten producten, zoals chocoladeproducten, suikerwerk, koekjes, tussendoortjes, trendsnacks, natuurlijke snacks, ontbijtsnacks, ijs, diepgevroren zoetwaren en rauwe pasta’s.

Een nieuw onderdeel is dit jaar ‘Finest Creations – hand crafted’, waarin ambachtelijke banketbakkers en snoepwinkels centraal staan.

Hiernaast heb je ook de ISM Start-up Area waarin bedrijven, die minder dan vijf jaar geleden op de markt zijn gekomen, door ISM in de spotlights worden gezet.

Dossiers
Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Horecava keert terug in 2023

Horecava keert terug in 2023

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief