Zoetwarenbeurs ISM keert terug

18 januari 2022 Lauren Scheurwater

Na twee jaar keert ISM, internationale vakbeurs voor chocolade en zoetwaren, weer terug. Van 30 januari tot en met 2 februari 2022 vindt ISM plaats in Keulen. In samenwerking met ProSweets Cologne, de internationale leveranciersbeurs voor de zoetwaren- en snackindustrie, vertegenwoordigt ISM Keulen de gehele sector.  

Na maanden van digitaal vergaderen vindt de organisatie het tijd om elkaar weer face to face te ontmoeten, zakelijke contacten te vernieuwen, ervaringen uit te wisselen en weer echt chocolade te proeven in Keulen. De vakbeurs ISM verwacht 1200 exposanten uit meer dan 60 landen. Op deze beurs kunnen bezoekers nieuwe impulsen en innovaties, netwerkkansen, eersteklas exposanten en competente bezoekers verwachten. Daarnaast zijn er verschillende sprekers van Innova Market Insights en Euromonitor die hun ervaringen en de laatste ontwikkelingen van de zoetwaren- en snackindustrie delen. Onder deze zoetwaren -en snackindustrie vallen veel soorten producten, zoals chocoladeproducten, suikerwerk, koekjes, tussendoortjes, trendsnacks, natuurlijke snacks, ontbijtsnacks, ijs, diepgevroren zoetwaren en rauwe pasta’s.

Een nieuw onderdeel is dit jaar ‘Finest Creations – hand crafted’, waarin ambachtelijke banketbakkers en snoepwinkels centraal staan.

Hiernaast heb je ook de ISM Start-up Area waarin bedrijven, die minder dan vijf jaar geleden op de markt zijn gekomen, door ISM in de spotlights worden gezet.

Dit artikel verscheen eerder op: Vakblad IJS!

Altijd op de hoogte blijven?