Zet klanten in het zonnetje tijdens Happy Saturday

14 januari 2021

Maandag 18 januari is het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar. Ambachtelijke bakkers, banketbakkers en chocolatiers van Nederland zetten hier Happy Saturday tegenover. Zaterdag 23 januari zetten zij hun klanten extra in het zonnetje.

Met de actie bedanken de ambachtelijke bakkers hun klanten op een vrolijke manier omdat ze lokaal hun producten kopen. Bedrijven die aan deze actie meedoen, verrassen klanten bijvoorbeeld door een speciaal Happy Saturday product of goodie bag met daarin verschillende producten. Iedere ondernemer kan hieraan een eigen invulling geven.

Happy Saturday

De initiatiefnemers van Happy Saturday is een groep ambachtelijke bakkers die met de ondersteuning van Bakkerij Support in 2019 begonnen met de actie #appelrakker. De actie is uiteindelijk begin 2020 omgezet naar Happy Saturday. 

Ondersteuning NBOV

Vanaf dit jaar, 2021, ondersteunt de NBOV deze actie. “Het is een prachtige actie waaraan steeds meer ondernemers meedoen”, vertelt directeur Marie-Hélène Zengerink. “De NBOV is er voor alle ambachtelijke bakkers in Nederland en daarom helpen wij graag mee om Happy Saturday nog succesvoller te maken. Daarvoor zijn diverse communicatiemiddelen ontwikkeld die dit jaar gratis te downloaden zijn. Het is fijn om in een lastige tijd, waarin we vooral communiceren over de coronamaatregelen, bijdragen aan een vrolijk initiatief.”

Ga voor meer informatie naar de website van Happy Saturday.

Altijd op de hoogte blijven?