Zeelandia presenteert Haverkoren en Gerstkoren

ZIERIKZEE - Zeelandia introduceert Haverkoren en Gerstkoren. Twee bijzondere broden gemaakt op basis van pure granen. Haver is hip en ook gerst wordt populair. Beide zijn klassieke, lekkere én gezonde granen. Met volkoren, dus rijk aan vezels, stelt Zeelandia.

Pure graancomponenten

Beide broden maakt de bakker met de nieuwe Grano-grondstoffen van Zeelandia. Gebaseerd op pure graancomponenten. Eerlijke en heerlijke broden die opvallen in het broodschap door de gesjabloneerde tekst - met decobloem - bovenop het brood, promoot de grondstofleverancier de introducties.

'Mooie aanvulling'

Haverkoren is gedecoreerd met havervlokken en Gerstkoren met sesamzaad. “Twee broodsoorten die zeker in de smaak zullen vallen bij de klant”, verwacht Zeelandia. “Een mooie aanvulling op het assortiment of als broodje van de maand.”

Promotie

Voor promotiemateriaal kunnen bakkers zich vervoegen bij de Zeelandia-verkoopadviseur of ze sturen een mail naar mcs@zeelandia.nl. Bellen kan ook: 0800 0367.

Lees ook
Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk

Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk

De voedingsindustrie moet veranderen en met een duurzamer en gezonder aanbod komen. Daarvoor pleit keynote speaker Jaap Seidell tijdens zijn lezing op de tweede dag van Food Technology. “We hebben ons kapot geïnnoveerd aan producten voor kinderen, maar het zijn allemaal producten die ze eigenlijk niet zouden moeten eten.”

Broodketen ondertekent Intentie van Nijkerk: ‘We gaan voor eigen graan’

Broodketen ondertekent Intentie van Nijkerk: ‘We gaan voor eigen graan’

Meer graan van eigen bodem in ons brood. Daar streven de bakkers, graanhandelaren en molenaars naar die tijdens de Themadag Graan de Intentie van Nijkerk onder het motto ‘We gaan voor eigen graan’ ondertekenden. Hoe gaan we over op een graanketen dichter bij huis?

Bakkers in de media – week 12

Bakkers in de media – week 12

Hoge graanprijzen, brood met een afbeelding van Poetin en Roy Schepers over het WK Boulangerie. Wat kwam er deze week over de bakkersbranche voorbij in andere media?