Zeelandia presenteert Haverkoren en Gerstkoren

ZIERIKZEE - Zeelandia introduceert Haverkoren en Gerstkoren. Twee bijzondere broden gemaakt op basis van pure granen. Haver is hip en ook gerst wordt populair. Beide zijn klassieke, lekkere én gezonde granen. Met volkoren, dus rijk aan vezels, stelt Zeelandia.

Pure graancomponenten

Beide broden maakt de bakker met de nieuwe Grano-grondstoffen van Zeelandia. Gebaseerd op pure graancomponenten. Eerlijke en heerlijke broden die opvallen in het broodschap door de gesjabloneerde tekst - met decobloem - bovenop het brood, promoot de grondstofleverancier de introducties.

'Mooie aanvulling'

Haverkoren is gedecoreerd met havervlokken en Gerstkoren met sesamzaad. “Twee broodsoorten die zeker in de smaak zullen vallen bij de klant”, verwacht Zeelandia. “Een mooie aanvulling op het assortiment of als broodje van de maand.”

Promotie

Voor promotiemateriaal kunnen bakkers zich vervoegen bij de Zeelandia-verkoopadviseur of ze sturen een mail naar mcs@zeelandia.nl. Bellen kan ook: 0800 0367.

Lees ook
Het Graanschap maakt brood van Nederlands graan

Het Graanschap maakt brood van Nederlands graan

Veel bakkers bakken hun brood van graan dat niet uit Nederland komt. Nederlands graan bevat minder eiwitten, waardoor het een uitdaging is om er goed brood van te maken. Het Graanschap wil dit veranderen en de graanketen korter, transparanter en duurzamer maken.

Het Graanschap: de hele broodketen in eigen hand

Het Graanschap: de hele broodketen in eigen hand

Vier initiatiefnemers die de hele keten van Nederlands graan tot brood in eigen hand hebben, dat is Het Graanschap. Het graan wordt natuurinclusief geteeld op Schokland (Noordoostpolder) door de boer die het in de molen naast de akkers vermaalt. In Laren staat het broodlab, waar het brood vers gebakken wordt.

Zeelandia nieuwe partner  van Patisserie College

Zeelandia nieuwe partner van Patisserie College

Patisserie College en Zeelandia gaan samenwerken om elkaar te inspireren en sterker te maken. “Zeelandia heeft patissiers over de hele wereld en onze wereldwijd vergaarde kennis en ervaring willen we graag delen met de leden van Patisserie college”, vertelt Reginald Weeber, verkoopleider MKB bij Zeelandia.

Allround broodbakker omgeving Doorn

Allround broodbakker omgeving Doorn

Wat ga je doen?Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande...

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...