Zeelandia presenteert Haverkoren en Gerstkoren

Haverkoren Gerstkoren

ZIERIKZEE - Zeelandia introduceert Haverkoren en Gerstkoren. Twee bijzondere broden gemaakt op basis van pure granen. Haver is hip en ook gerst wordt populair. Beide zijn klassieke, lekkere én gezonde granen. Met volkoren, dus rijk aan vezels, stelt Zeelandia.

Pure graancomponenten

Beide broden maakt de bakker met de nieuwe Grano-grondstoffen van Zeelandia. Gebaseerd op pure graancomponenten. Eerlijke en heerlijke broden die opvallen in het broodschap door de gesjabloneerde tekst - met decobloem - bovenop het brood, promoot de grondstofleverancier de introducties.

'Mooie aanvulling'

Haverkoren is gedecoreerd met havervlokken en Gerstkoren met sesamzaad. “Twee broodsoorten die zeker in de smaak zullen vallen bij de klant”, verwacht Zeelandia. “Een mooie aanvulling op het assortiment of als broodje van de maand.”

Promotie

Voor promotiemateriaal kunnen bakkers zich vervoegen bij de Zeelandia-verkoopadviseur of ze sturen een mail naar mcs@zeelandia.nl. Bellen kan ook: 0800 0367.

Lees ook
Update RI&E Industriële bakkerijen

Update RI&E Industriële bakkerijen

Er zijn nogal wat zaken verandert in de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) voor industriële bakkerijen. Per 1 juli is online een document beschikbaar met een overzicht van de veranderingen met daarbij een advies over hoe overgegaan kan worden naar de nieuwe situatie. Via de Nationale Bakkerij Academie (NBA) zullen trainingen worden georganiseerd...

Vijf vragen aan de Waddenmolen

Vijf vragen aan de Waddenmolen

Nederlandse tarwe is in opkomst. Meelproducent de Waddenmolen bevindt zich midden in een groot tarwegebied en directeur Frank Vogelzang ziet dat de boeren betere rassen inzaaien. “Er is een groeiende vraag naar regionale tarwe en duurzame productie.”

Echte Bakkers tellen hun zegeningen

Echte Bakkers tellen hun zegeningen

"We zijn blij dat Echte Bakkers gemengde bedrijven zijn en dat de bakkers in Nederland open mochten blijven in tegenstelling tot veel andere landen in Europa.” Zo vat Geert Caniels, directeur van het Echte Bakkersgilde, de afgelopen periode samen. “Maar natuurlijk zijn er ook onder de Echte Bakkers bedrijven die het nu heel moeilijk hebben.”

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...