Zeelandia presenteert Haverkoren en Gerstkoren

ZIERIKZEE - Zeelandia introduceert Haverkoren en Gerstkoren. Twee bijzondere broden gemaakt op basis van pure granen. Haver is hip en ook gerst wordt populair. Beide zijn klassieke, lekkere én gezonde granen. Met volkoren, dus rijk aan vezels, stelt Zeelandia.

Pure graancomponenten

Beide broden maakt de bakker met de nieuwe Grano-grondstoffen van Zeelandia. Gebaseerd op pure graancomponenten. Eerlijke en heerlijke broden die opvallen in het broodschap door de gesjabloneerde tekst - met decobloem - bovenop het brood, promoot de grondstofleverancier de introducties.

'Mooie aanvulling'

Haverkoren is gedecoreerd met havervlokken en Gerstkoren met sesamzaad. “Twee broodsoorten die zeker in de smaak zullen vallen bij de klant”, verwacht Zeelandia. “Een mooie aanvulling op het assortiment of als broodje van de maand.”

Promotie

Voor promotiemateriaal kunnen bakkers zich vervoegen bij de Zeelandia-verkoopadviseur of ze sturen een mail naar mcs@zeelandia.nl. Bellen kan ook: 0800 0367.

Lees ook
Bijna een derde van Nederlanders denkt: “hoe donkerder het brood, hoe gezonder”

Bijna een derde van Nederlanders denkt: “hoe donkerder het brood, hoe gezonder”

29% van de Nederlanders is het eens met de stelling “hoe donkerder het brood, hoe gezonder.” Dit blijkt uit het jaarlijkse GfK-onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) waarin de kennis, houding en consumptie van brood in Nederland in kaart zijn gebracht. Daarnaast geeft 64% aan brood op kleur uit te kiezen. Dit terwijl kleur niet bepalend...

Genieten zonder gluten of dierlijke ingrediënten

Genieten zonder gluten of dierlijke ingrediënten

Glutenvrij, vegan; ‘Free from’ is een trend die niet meer weggaat. Zeelandia speelt in op deze trends en is een samenwerking aangegaan met InnoV, een Iers bedrijf dat vooroploopt op het gebied van glutenvrije technologie.

Gevulde sushi van brood

Gevulde sushi van brood

Broodverspilling is met dit recept niet meer nodig. Maak van het brood van gisteren een sushi gevuld met gerookte-zalmcrème en rivierkreeftjes. Op deze manier maak je in een handomdraai een gevulde snack met een twist.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief