Zeelandia genomineerd voor de Koning Willem I Prijs

ZIERIKZEE - Koninklijke Zeelandia Groep is genomineerd voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie Grootbedrijf. Koninklijke Zeelandia Groep maakt samen met Koninklijke Philips en Koninklijke Vopak kans op deze prestigieuze ondernemingsprijs, ook wel de Oscars voor het Nederlandse bedrijfsleven genoemd. Eerder werden al de genomineerden voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap en de genomineerden voor de Koning Willem I Prijs 2016 categorie MKB bekendgemaakt. Op donderdag 26 mei worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking. Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, is voornemens de uitreiking bij te wonen. Brainport Regio Eindhoven is het toneel van de uitreiking waarbij het thema ‘Creating the Future’ centraal staat.

 

Durf en daadkracht

Het bestuur van de Koning Willem I Stichting: “Het motto van de Koninklijke Zeelandia Groep luidt: Creating Possibilities. Alles draait om kwaliteit, inspiratie en innovatie. Dit past precies bij de doelstellingen van de Koning Willem I Stichting. Het bedrijf laat durf en daadkracht zien. In 2015 hebben zij in Oekraïne, ondanks de aanhoudende onzekere situatie in het land, geïnvesteerd in een nieuwe moderne productiefaciliteit. De nominatie van Koninklijke Zeelandia Groep is dan ook zeer verdiend.”

Genomineerden categorie Grootbedrijf

Het bestuur van de Koning Willem I Stichting heeft de volgende genomineerden voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie Grootbedrijf geselecteerd (op alfabetische volgorde):

  • Koninklijke Philips N.V.
  • Koninklijke Vopak N.V.
  • Koninklijke Zeelandia Groep
  • Voor een totaal overzicht van de genomineerden in alle categorieën zie: www.kw1prijs.nl
 
Lees ook
Bakkerij Van Vessem in finale Koning Willem I Prijs

Bakkerij Van Vessem in finale Koning Willem I Prijs

Bakkerij Van Vessem uit Haarlem is een van de finalisten voor de Koning Willem I Prijs 2022 in de categorie Midden- en Kleinbedrijf. Op 23 mei vindt de finale plaats in Groningen.

Bakkerij Van Vessem genomineerd voor de Koning Willem I Prijs

Bakkerij Van Vessem genomineerd voor de Koning Willem I Prijs

Bakkerij Van Vessem is een van de twaalf bedrijven die dit jaar zijn genomineerd voor de Koning Willem I Prijs, in de categorie Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De Koning Willem I Prijs is een belangrijke prijs voor ondernemerschap.

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt het Belgische Wouters NV over. Het bedrijf maakt sinds 1 mei deel uit van Zeelandia. Wouters is bijna 100 jaar actief in bakkerijgrondstoffen, oliën en frituurvetten. Het bedrijf is gevestigd in het Belgische Lokeren.