Wouderick van Dam nieuwe voorzitter Bakery Nexus

Wouderick_foto HR

ROSMALEN - Wouderick van Dam is vanaf dit jaar de nieuwe voorzitter van Bakery Nexus en neemt na twee jaar het stokje over van Lex Brakenhoff. Wouderick is werkzaam als Key Accountmanager bij Versplatform. Vanuit zijn netwerk, kennis en ervaring binnen de bakkerijbranche en andere versbranches zal Wouderick een goede bijdrage leveren aan Bakery Nexus.

Feest

De afgelopen twee jaar draaide Wouderick binnen Bakery Nexus mee in de projectgroep ‘interne bijeenkomsten’. Nu is het tijd om een rol binnen het bestuur te vervullen, aldus Wouderick. “Ik heb ontzettend veel zin en energie om aan de slag te gaan als voorzitter in het jubileumjaar van Bakery Nexus. Want ja, het is Feest! Dit jaar bestaat Bakery Nexus maar liefst 10 jaar. We mogen trots zijn op wat Bakery Nexus de afgelopen 10 jaar heeft bereikt. De dank gaat namens het bestuur uit naar de leden die met passie en doorzettingsvermogen werken aan een succesvolle vereniging, onze huidige Big Friends Zeelandia en Sonneveld en andere Big Friends uit het verleden.”

Jubileumjaar, 10 jaar

Over enkele weken gaat de nieuwe website van Bakery Nexus live met daarop het activiteitenprogramma voor dit jaar. Er staan kwalitatief goede activiteiten op het programma zoals o.a. Bakkersvak, Social Event, Junior College en Travel. Wouderick;  “Deze activiteiten zijn mooie momenten binnen het jubileumjaar om Bakery Nexus op de kaart te zetten en nog meer potentiële Nexus-leden aan ons te verbinden. Want een netwerkvereniging als deze is onmisbaar in de branche. De open cultuur, kennisdeling en netwerkmomenten zijn belangrijke kernwaarden binnen Bakery Nexus”.

Bakery Nexus

Bakery Nexus is een onafhankelijke vereniging die bestaat uit jonge en enthousiaste leden die allemaal werken in de (inter)nationale bakkerijbranche. De leden hebben de ambitie om zich binnen de branche verder te ontwikkelen en/of hebben hierin al een wezenlijke positie. Naast Wouderick van Dam bestaat het bestuur uit Liesbeth Schuurbiers-Willemse(Puratos), Sander Bertens(Bake Five), Stijn van Ooijen(Halma Packaging) en Lex Brakenhoff(Bakkerij Lex Brakenhoff).

Bakkersvak Rosmalen

Tijdens de beursdagen laat Nexus zien wie ze is. De stand zal gevuld zijn met enthousiaste Nexus-leden. Zij laten aan de hand van beelden zien wat Nexus gedaan heeft en proosten graag op het 10-jarig bestaan.

 
Lees ook
Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Kasteelgebakje

Kasteelgebakje

De derde week van april is Vakschool Wageningen jaarlijks het strijdtoneel van de Jeugdvakwedstrijden, oftewel het Nederlands Kampioenschap Brood&Banket (NK). Bakery Nexus trakteert de winnaars traditiegetrouw op het Junior College: een vaktechnische masterclass en een netwerkmoment voor een zachte landing in de branche. Een werkende formule waar je...

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Handen uit de mouwen! Dat was de oproep in mijn vorige column. De strekking: “Je kunt wachten tot voldoende grondstoffen, personeel en de juiste regelgeving voorhanden zijn, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan.” Arend Kisteman werd nieuwsgierig en vroeg me wat Bakery Nexus gaat doen.