Workshop Meer omzet met je webshop

31 augustus 2020

Marti Orbak Software organiseert samen met Bakkerij Support de workshop Meer omzet met je webshop. Tijdens deze workshop leren ondernemers perfecte productfoto's te maken voor hun Extra Vestiging webshop en hoe ze de webshop actief kunnen promoten en inrichten. De workshop vindt plaats op maandag 26 oktober bij Marti Orbak Software te Kwintsheul.

Joep Gommans, eigenaar Bakkerij Support: "Ik merk dat ondernemers nog wel eens anders aankijken tegen hun fysieke winkel en hun webshop. Maar alle regels die gelden bij een stenen winkel gelden eigenlijk ook bij een webshop. Hij moet goed bereikbaar zijn, goede openingstijden hebben en een volledig assortiment met informatie tonen. Net zoals een normale winkel dus".

Productfotografie

Marti Orbak Software en Bakkerij Support willen de bakkerijondernemers helpen om direct meer omzet te gaan halen uit de webshop. Productfotografie is daarbij een belangrijk onderdeel. Gommans: "Mooie productfoto's zullen klanten eerder tot aanschaf verleiden. Op bijna alle grote websites die we kennen zie je dat productfoto's een helder witte achtergrond hebben. Dat is niet voor niets. In een webshop wil je dat er maar één ding is dat de aandacht grijpt, en dat is het product. Je kunt dan natuurlijk wel een sfeerfoto knippen van het product met allerlei toeters en bellen, maar dat type foto is meer geschikt voor sociale media. En ook nog eens veel meer werk om te fotograferen. Een perfecte productfoto hoef je vandaag de dag niet meer te laten schieten door een fotograaf. Een smartphone, een lightbox, een app en een beetje hulp van ons zorgt voor het perfecte plaatje."

Praktische workshop

Volgens Martine Verkade van Marti Orbak Software is er veel behoefte aan een workshop die heel erg praktisch is. Martine: "Tijdens de workshop gaan deelnemers daadwerkelijk aan de slag. Na afloop van de workshop gaan de deelnemers naar huis met mooie productfoto’s, een kant en klare webshopactie, een Foldio3 Lightbox met smartphonestatief t.w.v. € 200, promotiemateriaal en praktische tips en tricks".

De workshop heeft plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen en is er voor elke deelnemer voldoende ruimte en afstand en desinfectie aanwezig.

Altijd op de hoogte blijven?