Wie wordt Miss Oliebol 2017?

8 december 2017

Wie heeft de aardigste, beste, mooiste en meest vriendelijke oliebollenverkoopster van Nederland in het team? Nomineer haar dan voor de titel Miss Oliebol 2017 en roep klanten op om op haar te stemmen. Tussen 11 en 24 december nomineren en stemmen consumenten wellicht ook op uw oliebollenverkoopsters.

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij gaat deze decembermaand opnieuw in samenwerking met radiozender 100% NL, op zoek naar de leukste oliebollenverkoopster van Nederland. “We doen deze actie al een aantal jaren. Er is in december veel aandacht voor oliebollen maar met deze actie is er extra aandacht voor de ambachtelijke (banket)bakker”, aldus Sandra Pluim, coördinator van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij. “Veel luisteraars komen in aanraking met de boodschap en gaan voor de prijs. Hiermee willen we meer traffic naar de winkelvloer van de ambachtelijke bakker creëren, maar vooral landelijk de aandacht vestigen op de kwalitatief uitstekende oliebollen van de ambachtelijke bakker.”

Nomineren en stemmen

Iedereen kan een vriendelijke, mooie, gezellige of goede oliebollenverkoopster opgeven voor de verkiezing via de website of app van 100% NL. Nomineren van een verkoopster voor de titel Miss Oliebol 2017 gebeurt tussen 11 en 17 december aanstaande. Vanaf 18 december kan er gestemd worden op de tien geselecteerde Missen. Woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december wordt er dagelijks één eind finaliste bekend gemaakt. Op vrijdagmiddag 29 december wordt Miss Oliebol 2017 live op de radio bekend gemaakt.

Maak elke dag kans op 50 oliebollen

Alle consumenten die nomineren of stemmen, maken in de actieperiode elke werkdag kans op vijftig gratis oliebollen, die zij bij een ambachtelijke bakker in de buurt kunnen ophalen. De kosten hiervoor kunnen de desbetreffende bakkers declareren bij de Stichting Ambachtelijke Bakkerij. Pluim is blij met het vervolg van de verkiezing Miss Oliebol. “We bereiken hiermee miljoenen consumenten door het hele land, die erop worden geattendeerd dat je ook voor de lekkerste oliebollen bij je ambachtelijke bakker moet zijn. Dat vind ik een belangrijke boodschap.”

Reclame voor de ambachtelijke bakker

Naast de zoektocht van Miss Oliebol wordt er vanaf 6 december al reclame gemaakt voor de ambachtelijke bakker. “De lekkerste brood- en banketproducten voor de feestmaand koop je tenslotte ook bij je ambachtelijke bakker”, aldus Sandra Pluim. De website www.uwambachtelijkebakker.nl staat weer helemaal in het teken van de oliebollen. Consumenten worden hier door de reclamespot naartoe verwezen en kunnen hun dichtstbijzijnde bakker hier vinden.

Altijd op de hoogte blijven?