Woertman presenteert nieuwe sinaasappelpers op Horecava

11 december 2018

Woertman Nederland presenteert tijdens de Horecava 2019 de nieuwe Zummo Nature professionele sinaasappelpersen. Het verticale perssysteem (EVS) is verbeterd en zorgt voor 10 procent meer sapopbrengst. De persen zijn breder inzetbaar dan eerdere modellen. Ze zijn geschikt voor alle soorten citrusfruit zoals sinaasappels, grapefruit, mandarijnen, limoenen en granaatappels.

Zummo Nature persen

Tijdens de Horecava kunnen professionals uit de foodservice branche de nieuwe persen zelf ervaren. Alle Zummo Nature persen zijn uitgerust met EVS Advanced, een verbeterde versie van het Zummo perssysteem. Het nieuw ontwikkelde automatische vruchtvlees- en pittenfilter zorgt voor een grotere gebruiksvriendelijkheid. Volgens Woertman hoeven gebruikers maar één keer per dag stil te staan bij het reinigen. Door het schone filter gaat er geen sap meer verloren. Daarnaast hebben de persen een moderne kleurstelling gekregen.

Woertman Nederland

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf is centraal in Nederland gevestigd (Nieuwegein) en beschikt over een eigen landelijk dekkende servicedienst. Door zich te concentreren op kwalitatief hoogwaardige apparatuur en door het verlenen van goede en snelle service heeft Woertman Nederland een aanzienlijk marktaandeel opgebouwd.

Horecava

De Horecava vindt plaats in 2019 van 7 tot en met 10 januari in de RAI in Amsterdam. Op deze vakbeurs voor en door de foodservice industrie zijn ruim 65.000 horecaprofessionals van zo’n 40.000 geïnteresseerde bedrijven op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten.

Altijd op de hoogte blijven?