Het Echte Bakkersgilde gaat jaarlijks op zoek naar de beste kerststol en de beste oliebollen. Dit jaar bakte Bakker Gommans de beste kerststol, terwijl Jan Toet voor de tweede keer op rij de beste oliebollenbakker was. De afgelopen week kregen beide bakkers de prijs uitgereikt.

De beste kerststol 2018

Bas Gommans was ontzettend blij toen hij hoorde dat hij de eerste prijs voor de beste kerststol kreeg. “Een mooie stol was het of niet?!” riep hij trots naar de jury. De tweede plaats was voor Roy Schepers van Bakkerij Herman Schepers, en Peter Hagedoren belandde op de derde plaats. Alle drie de bakkers kregen hun prijs in hun winkel uit handen van de jury.

Oliebollencompetitie 2018

Echte Bakker Jan Toet maakte volgens de jury de beste oliebollen. “Dat mijn oliebollen als beste beoordeeld worden door twee Meesters Boulanger die toonaangevend zijn in onze branche, dat geeft mij een super gave kick!”, aldus Toet. Willem Steenbergen kreeg de tweede plaats en Martin Nijkamp pakte het brons. Ook zij kregen de afgelopen week een bezoekje van de jury voor de prijsuitreiking.

   

Altijd op de hoogte blijven?