Winnaar Inspiratiereis Bakkersvak 2016

18 mei 2016

ROSMALEN - De winnaar van de Inspiratiereis naar een land naar keuze is bekend. Vakblad Bakkers in bedrijf organiseerde deze actie samen met beursorganisator Easyfairs op Bakkersvak 2016. René Jansen, van Bakkerij Jansen uit Noord Brabant, heeft de prijs gewonnen en mag in januari naar Italië om inspiratie op te doen. “Italië is een geweldig land met een scala aan smaken, van ijs tot pizza. En niet te vergeten de kleine broodsoorten die tegenwoordig voor veel omzet zorgen. Een land waar nog veel nieuwe smaken te vinden zijn”, aldus zijn motivatie.

Veel respons

Deelname aan deze actie en meedingen naar de prijs kon op de Bakkersvak, die begin maart plaatsvond in Rosmalen, door het invullen van een voucher met daarop het gewenste inspiratieland en de motivatie daarvoor. De volledig ingevulde voucher kon vervolgens worden ingeleverd in de stand van Bakkers in bedrijf. Op de actie kwam veel respons, waarbij Italië de meeste voorkeur genoot. Uit al deze vouchers is uiteindelijk een winnaar gekozen.

Van harte

Bakkers in bedrijf feliciteert René van harte met deze prijs. Natuurlijk haalt het vakblad ook inspiratie uit alle andere inzendingen voor Inspiratiereizen in de toekomst en dankt daarom alle deelnemers voor de input en mooie motivaties.

Ook mee

De Inspiratiereis naar Italië vindt plaats in januari 2017. Wilt u ook graag mee? Houd dan de website van Bakkers in bedrijf, de nieuwsbrief en natuurlijk het vakblad in de gaten!

Altijd op de hoogte blijven?