Win een reis naar úw inspiratieland!

2 maart 2016

ROSMALEN – In welk land zou u inspiratie willen opdoen voor uw bakkerij? Wat hoopt u in uw inspiratieland te vinden en wat zou u ermee willen doen in uw bakkerijbedrijf? Die vraag legt Bakkers in bedrijf u voor tijdens Bakkersvak 2016. Door antwoord te geven op deze vragen, kunnen bakkers een reis winnen naar het inspiratieland van hun keuze.

Inspiratiehoek

Bezoekers kunnen hun antwoorden en motivatie aangeven via een speciale voucher die op de beurs wordt rondgedeeld. Onder meer in de speciale inspiratiehoek 'Brood moet reizen' in de Expodome, de grootste beurshal van Bakkersvak. In deze hoek showt het meest- en bestgelezen vakblad van de sector bakkers welke landen de afgelopen jaren zijn bezocht door het team van Bakkers in bedrijf: via georganiseerde lezersreizen, inspiratietours of bezoeken aan beurzen. Denk daarbij aan China, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Boarding pass

Aan de hand van foto’s, recepten én speciale, buitenlandse broodsoorten die op verzoek van Bakkers in bedrijf worden gebakken door het BoulangerieTeam en in de inspiratiehoek zijn te proeven, worden bakkers geholpen de keuze voor hun inspiratieland te maken. Gastvrouwen delen de vouchers in de vorm van instapkaarten uit aan bezoekers van de inspiratiehoek. De ingevulde ‘boarding passes’ kunnen worden ingeleverd op de stand van Bakkers in bedrijf, D1009 in Expodome. Uit alle inzendingen selecteert het vakblad één bakker op basis van zijn motivatie. Die ondernemer wint een reis voor één persoon naar het inspiratieland dat hij of zij heeft gekozen.

Vakgenoten

De winnaar van de inspiratiereis gaat niet alleen op pad. Bakkers in bedrijf organiseert namelijk een reis naar het desbetreffende land, zodat ook vakgenoten mee kunnen gaan. Die kunnen zich voor de trip inschrijven. Er wordt een programma samengesteld waarbij er niet alleen inspiratie wordt opgedaan, maar er ook ruimte is voor ontspanning en een goed gesprek.

Meer informatie: stand D1009.

Bekijk hier het dossier van onze reis naar China.

Altijd op de hoogte blijven?