Website NBOV is volledig vernieuwd

Bakkers in bedrijf_Website NBOV

De website van de NBOV is volledig vernieuwd. In april 2018 introduceerde de NBOV al de nieuwe huisstijl. De vernieuwde website is de volgende stap van de NBOV nieuwe stijl. Niet alleen het uiterlijk is vernieuwd, ook de inhoud. De nieuwe website nbov.nl zorgt voor een nog betere dienstverlening naar de leden.

Website NBOV

De website is voorzien van de nieuwe NBOV-uitstraling en ingedeeld aan de hand van de vijf thema’s ondernemerschap, vakmanschap, werkgeverschap, samenleving en samenwerking. Ieder thema bestaat uit verschillende onderwerpen waarmee de ambachtelijke bakker mee te maken heeft. Alle teksten zijn geactualiseerd, en korter en bondiger geschreven. Ook is de website voorzien van een handige zoekfunctie waardoor informatie sneller vindbaar is. De NBOV denkt met deze website haar dienstverlening te verbeteren.

Exclusief voor NBOV-leden

Een gedeelte van de website is alleen toegankelijk voor NBOV-leden. Dit deel bevat exclusieve informatie en documenten die leden voor de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld juridische informatie, personeelsdocumenten, handleidingen, standaardbrieven en handige factsheets. Naast de introductie van de website is ook de nieuwsbrief Bakkerszaken van een upgrade voorzien. Bakkerszaken verschijnt vanaf nu alleen nog alleen nog digitaal.

Lees ook
Hoe help ik broodverspilling te voorkomen?

Hoe help ik broodverspilling te voorkomen?

Steeds vaker lees ik over duurzaamheid en initiatieven om verspilling van voedsel tegen te gaan. Wat kan ik daarmee in mijn bakkerijwinkel?

Verspillingsvrije Week van start

Verspillingsvrije Week van start

Vandaag, op Duurzame Dinsdag, start voor de derde keer de Verspillingsvrije Week, een jaarlijks evenement van stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Diverse bedrijven en organisaties haken in op de actieweek.

Patisserie van de bakker

Patisserie van de bakker

Na ‘Een boek over brood’ komt Issa Niemeijer-Brown nu met een boek over patisserie. Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Bakker Issa Niemeyer laat in ‘Patisserie van de bakker’ zien dat er ook een ander soort patisserie is.