Website NBOV is volledig vernieuwd

22 juni 2018

De website van de NBOV is volledig vernieuwd. In april 2018 introduceerde de NBOV al de nieuwe huisstijl. De vernieuwde website is de volgende stap van de NBOV nieuwe stijl. Niet alleen het uiterlijk is vernieuwd, ook de inhoud. De nieuwe website nbov.nl zorgt voor een nog betere dienstverlening naar de leden.

Website NBOV

De website is voorzien van de nieuwe NBOV-uitstraling en ingedeeld aan de hand van de vijf thema’s ondernemerschap, vakmanschap, werkgeverschap, samenleving en samenwerking. Ieder thema bestaat uit verschillende onderwerpen waarmee de ambachtelijke bakker mee te maken heeft. Alle teksten zijn geactualiseerd, en korter en bondiger geschreven. Ook is de website voorzien van een handige zoekfunctie waardoor informatie sneller vindbaar is. De NBOV denkt met deze website haar dienstverlening te verbeteren.

Exclusief voor NBOV-leden

Een gedeelte van de website is alleen toegankelijk voor NBOV-leden. Dit deel bevat exclusieve informatie en documenten die leden voor de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld juridische informatie, personeelsdocumenten, handleidingen, standaardbrieven en handige factsheets. Naast de introductie van de website is ook de nieuwsbrief Bakkerszaken van een upgrade voorzien. Bakkerszaken verschijnt vanaf nu alleen nog alleen nog digitaal.

Altijd op de hoogte blijven?