Voedselfabriek van de toekomst

2 juli 2020

Industrie 4.0 speelt een hoofdrol in de voedselfabriek van de toekomst. Processen werken niet langer automatisch maar autonoom, aangestuurd door zelflerende systemen die reageren op de kleinste veranderingen kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast horen in de fabriek van de toekomst natuurlijk ook betrouwbare machines en systemen die het mogelijk maken om beter, efficiënter en energiezuiniger te kunnen werken.

Food Technology 2021 toont binnen dit thema oplossingen op het gebied van onder meer machinebouw, toelevering machinebouw, sensoren, robotica, vision, camerasystemen, fotonica, drones, digitalisering, automatisering, software, ICT, big data, AI, IoT, visualisatie, reiniging, klimaatbeheersing en smart maintenance.

Food meets hightech tijdens Food Technology 2021

Op 27 en 28 januari organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2021. Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema's:

  1.      Fabriek van de toekomst
  2.     Duurzame en transparante keten
  3.     Food innovatie
  4.     Veilig voedsel
  5.     Food lab

Altijd op de hoogte blijven?