Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

SVM Bakery Machines chocolade concept

Vipam en SVM Bakery Machines werken samen om zowel de startende als de ervaren chocolatier te voorzien van een compleet chocolade concept. Vipam levert de chocolade, SVM levert de machines en geeft advies.

Chocolade maakt volgens Vipam en SVM Bakery Machines een enorme opmars door. Terwijl de verkoop van snoep nauwelijks groeit of zelfs daalt, is er een sterke toename in de verkoop van chocolade. Dit geldt vooral voor chocolade met innovatieve smaken. Landelijk zien de twee bedrijven een toename van het aantal winkels waar chocolade wordt verkocht.

Daarom hebben Vipam en SVM Bakery Machines de handen ineen geslagen en introduceren een nieuw compleet chocolade concept. "Binnenkort zal uw accountmanager van Vipam u bezoeken en uitleggen welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens zal SVM u concreet kunnen adviseren welke machine het best bij uw wensen en eisen past" aldus het persbericht.

Het chocolade concept is niet alleen geschikt voor de grote(re) (banket)bakkerijen. "Vanaf slechts 5,5 kilo heeft u een tempereermachine met uitloop en voetpedaal om professioneel aan de slag te kunnen met chocolade. Ook is hierbij een triltafel te bestellen." SVM heeft daarbij vele uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van chocolade verwerkingsmachines, van tempereermachines van maar liefst 40 kilo tot chocolade spraymachines voor het sprayen van de producten. 

Dossiers
Lees ook
Meesterlijk Junior Chocolade

Meesterlijk Junior Chocolade

Met het tweede deel in de serie ‘Meesterlijk Junior’ richt Robèrt van Beckhoven zich op jonge thuisbakkers en chocoladefanaten en neemt hij ze mee in de wereld van chocolade. Ze kunnen met dit boek zowel leren over de achtergrond van chocolade als er praktisch mee aan de slag gaan.

'Ik wilde kennismaken met verschillende manieren van bakken'

'Ik wilde kennismaken met verschillende manieren van bakken'

Bakkerszonen die hun ouders achternagaan, of buitenstaanders die plotseling gegrepen worden door het vak: de bakkers in Nederland zijn van zeer wisselende komaf. Of ze komen erachter dat ze liever iets anders doen dan bakken. Gelukkig kan dat ook binnen de branche: die biedt een breed scala aan carrièrekansen. Vandaag deel 2 met Giel Vermeulen.

Decemberdrukte? De bezem erdoor!

Decemberdrukte? De bezem erdoor!

Ondernemen is soms kunst- en vliegwerk. Drukke periodes, krappe bezetting of een combinatie daarvan vormen een belangrijke bron van stress. De NBOV zet acht tips op een rij om ook in drukke tijden overzicht te houden, en producten, hygiëne en allergeneninformatie te borgen. Zo voorkomt u dat de decemberproductie in de knel komt.

Teamleider Bakkerij regio Twente

Teamleider Bakkerij regio Twente

Wat ga je doen?Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van teamleden, zodat de werkzaamheden efficiënt, veilig en met het maximale...

Operator bakkerij omgeving Tiel

Operator bakkerij omgeving Tiel

Wat ga je doen?Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient...

Operator bakkerij omgeving Almelo

Operator bakkerij omgeving Almelo

Wat ga je doen?Als operator ben je verantwoordelijk voor het juist afwegen van de grondstoffen, het bereiden van het deeg en het controleren van het bakproces van...