Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

7 september 2020

Vipam en SVM Bakery Machines werken samen om zowel de startende als de ervaren chocolatier te voorzien van een compleet chocolade concept. Vipam levert de chocolade, SVM levert de machines en geeft advies.

Chocolade maakt volgens Vipam en SVM Bakery Machines een enorme opmars door. Terwijl de verkoop van snoep nauwelijks groeit of zelfs daalt, is er een sterke toename in de verkoop van chocolade. Dit geldt vooral voor chocolade met innovatieve smaken. Landelijk zien de twee bedrijven een toename van het aantal winkels waar chocolade wordt verkocht.

Daarom hebben Vipam en SVM Bakery Machines de handen ineen geslagen en introduceren een nieuw compleet chocolade concept. "Binnenkort zal uw accountmanager van Vipam u bezoeken en uitleggen welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens zal SVM u concreet kunnen adviseren welke machine het best bij uw wensen en eisen past" aldus het persbericht.

Het chocolade concept is niet alleen geschikt voor de grote(re) (banket)bakkerijen. "Vanaf slechts 5,5 kilo heeft u een tempereermachine met uitloop en voetpedaal om professioneel aan de slag te kunnen met chocolade. Ook is hierbij een triltafel te bestellen." SVM heeft daarbij vele uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van chocolade verwerkingsmachines, van tempereermachines van maar liefst 40 kilo tot chocolade spraymachines voor het sprayen van de producten. 

Altijd op de hoogte blijven?