Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

SVM Bakery Machines chocolade concept

Vipam en SVM Bakery Machines werken samen om zowel de startende als de ervaren chocolatier te voorzien van een compleet chocolade concept. Vipam levert de chocolade, SVM levert de machines en geeft advies.

Chocolade maakt volgens Vipam en SVM Bakery Machines een enorme opmars door. Terwijl de verkoop van snoep nauwelijks groeit of zelfs daalt, is er een sterke toename in de verkoop van chocolade. Dit geldt vooral voor chocolade met innovatieve smaken. Landelijk zien de twee bedrijven een toename van het aantal winkels waar chocolade wordt verkocht.

Daarom hebben Vipam en SVM Bakery Machines de handen ineen geslagen en introduceren een nieuw compleet chocolade concept. "Binnenkort zal uw accountmanager van Vipam u bezoeken en uitleggen welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens zal SVM u concreet kunnen adviseren welke machine het best bij uw wensen en eisen past" aldus het persbericht.

Het chocolade concept is niet alleen geschikt voor de grote(re) (banket)bakkerijen. "Vanaf slechts 5,5 kilo heeft u een tempereermachine met uitloop en voetpedaal om professioneel aan de slag te kunnen met chocolade. Ook is hierbij een triltafel te bestellen." SVM heeft daarbij vele uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van chocolade verwerkingsmachines, van tempereermachines van maar liefst 40 kilo tot chocolade spraymachines voor het sprayen van de producten. 

Dossiers
Lees ook
Voorkomen is beter

Voorkomen is beter

Een interessante vraag die je jezelf als ondernemer af en toe moet stellen: waarom koopt iemand niet bij mij? Vertaald naar de NBOV luidt die: waarom wordt iemand geen lid van de NBOV? De laatste weken heb ik daarom veel contact gehad met ondernemers die de toegevoegde waarde van de NBOV niet zien. Sommigen zijn nooit lid geweest; anderen hebben recent...

Ter Groene Poort levert chocolade sculpturen voor Train Expo

Ter Groene Poort levert chocolade sculpturen voor Train Expo

Het Belgische treinmuseum, Train World, staat tot eind februari 2021 in het teken van de Expo Choco Loco. Speciaal voor deze tentoonstelling maakte opleidingsinstituut Ter Groene Poorte 23 sculpturen van chocolade.

Vipam daagt bakker uit om buiten kaders te denken

Vipam daagt bakker uit om buiten kaders te denken

De herfst doet zijn intrede. Tijd om ons op te maken voor de feestdagen. Die zullen er dit jaar anders uitzien dan anders. De wens om uit te pakken zal er echter niet minder om zijn, bijvoorbeeld met lekker eten. Leveranciers proberen de bakker zoveel mogelijk te ontzorgen en de kans te geven zich te onderscheiden. Met vandaag Vipam.

Allround broodbakker omgeving Doorn

Allround broodbakker omgeving Doorn

Wat ga je doen?Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande...

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...