Videoportret Bakker Frank van Eerd van de Bisschopsmolen

12 juli 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Europastry zet de beste bakkers van de wereld in de spotlights met een serie videoportretten met de naam We are bakers. Een van hen is de Nederlandse bakker Frank van Eerd van De Bisschopsmolen in Maastricht. 

"Een eerbetoon aan alle professionals die het bakkersvak hoog in het vaandel hebben staan en die zich elke dag inzetten om deze passie met de wereld te delen. Zelfs gewoon om de wereld beter te maken door brood”, aldus Jordi Galles, Executive President bij Europastry. 

In het drie minuten durende filmpje vertelt Frank van Eerd van De Bisschopsmolen ondermeer over zijn familie, zijn producten en filosofie. Frank wil de wereld veranderen met voeding. Hij wil terug naar een meer ontspannen en natuurlijke manier van doen, waar tijd de beste bondgenoot is om beter brood te krijgen en, belangrijker nog, een betere kwaliteit van leven voor iedereen. 

Frank is de vijfde bakker waar Europastry een portret van maakt in de serie We are bakers. Andere bakkers zijn de Amerikaan Jonathan Bethony, Irene Gómez uit Spanje, Jean-Maurice uit Frankrijk en Agustí Costa uit Spanje (Catalonië). 

Altijd op de hoogte blijven?