Video De Rouw 2.0: 'Omlijsting van perfectie'

29 september 2016

VUGHT - Een ‘omrijdwinkel’, noemen Arthur en Doris de Rouw hun patisserie in Vught. Omdat de winkel in hun beleving niet meer bij het assortiment en de moderne consument paste, hebben ze de zaak vorig jaar ingrijpend verbouwd. “Bloed, zweet en tranen”, erkent het echtpaar. “Wij verbouwen namelijk niet op de vierkante meter, maar op de vierkante centimeter. Onze winkel moet de omlijsting van perfectie zijn.”

Bescheidenheid is op het moment niet aan Arthur en Doris de Rouw besteed. “Daar ben ik eventjes helemaal klaar mee”, zegt Doris resoluut. “Wij steken nu eenmaal met kop en schouders boven de rest van Nederland uit. Patisserie de Rouw staat als bedrijf op eenzame hoogte. En dat willen wij graag zo houden. We hebben zeker contact met collega’s, maar eigenlijk alleen met de toppers om elkaar over en weer te inspireren.”

Lees het artikel over Arthur en Doris de Rouw, hun compleet vernieuwde winkel en de visie die ze hebben op het vak van patissier in editie 8 van Bakkers in bedrijf: 18 oktober op de mat. 

  • https://vimeo.com/184844044
   

Altijd op de hoogte blijven?