Victor van der Pluijm ontvangt Gouden Beko Speld

17 september 2020
Foto: Coöperatieve Vereniging Beko

Scheidend bestuurslid van Coöperatieve Vereniging Beko Victor van der Pluijm is onderscheiden met de Gouden Beko Speld. Hij kreeg de speld tijdens de ledenvergadering op maandag 14 september uit handen van voorzitter Aike Hilvers voor zijn bijzondere verdiensten voor de coöperatie.

“Victor is jarenlang bestuurslid geweest van regio Beko West (toen nog Weba-Inco) en is tot vandaag namens die regio de afgevaardigde in het hoofdbestuur", zegt Aike Hilvers. "Victor heeft zich altijd vol overgave ingezet voor de coöperatie en haar bedrijven. We kunnen op één hand de keren te tellen dat hij in al die jaren niet bij een vergadering was. En ik kan u zeggen dat daar jaren bij waren dat we als bestuur soms meerdere keren per maand bij elkaar kwamen. Het Beko-verleden van Victor gaat lang terug en wij deden als bestuur dan ook vaak een beroep op zijn kennis, zijn ervaring en zijn dossiers. Zijn betrokkenheid bij leden en medewerkers van Beko is groot. Ik kan Victor typeren als: betrouwbaar, integer, goed voorbereid en nooit te beroerd om een extra taak op zich te nemen.  Victor heeft een groot blauw Beko-hart! Als dank voor alles wat Victor gedaan heeft voor onze Beko heeft het bestuur gemeend hem de Gouden Beko-speld toe te kennen.”

Chris Vreugdenhil (van Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk) is tijdens de Beko ledenvergadering door de leden van regio Beko West gekozen als de opvolger van Van der Pluijm.

Gouden Beko Speld

Het Beko-bestuur kent Gouden Spelden toe aan personen die gedurende een lange periode hebben bijgedragen aan verbetering van de Beko-organisatie. Spelden worden uitgereikt bij vertrek van een persoon of bij bijzondere jubilea. De Beko-organisatie heeft met het toetreden van Victor van der Pluijm 24 Gouden Speld Dragers.

Altijd op de hoogte blijven?