NBC directeur Flip van Straaten kondigt vertrek aan

19 februari 2019

Flip van Straaten heeft aangegeven terug te willen treden als statutair directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). Hij wil meer tijd vrijmaken voor eigen activiteiten. De raad van Commissarissen heeft zijn ontslagaanvraag geaccepteerd en laat in een persbericht weten het vertrek van Van Straaten te betreuren.

Vandaag, 19 februari, is het personeel en de Ondernemingsraad geïnformeerd over het vertrek van Van Straaten. Het Nederlands Bakkerij Centrum gaat op zoek naar een nieuwe directeur. "Er zal op korte termijn gestart worden met de wervingsprocedure, om zorg te dragen voor een goede en bekwame opvolging", laat de organisatie weten.

Het is nog niet bekend wanneer Van Straaten vertrekt. Dit is afhankelijk van het aantreden van de nieuwe directeur. "We zijn Flip zeer erkentelijk voor deze flexibele opstelling", aldus het Nederlands Bakkerij Centrum. Zodra er duidelijkheid is over de komst van een nieuwe directeur, wordt bekend gemaakt waar, wanneer en op welke wijze het Nederlands Bakkerij Centrum en de branche afscheid kan nemen van Van Straaten.

Altijd op de hoogte blijven?