Verpakkingsbeurs Empack verplaatst naar juni vanwege corona

13 maart 2020

De komende editie van verpakkingsbeurs Empack wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 23, 24 en 25 juni 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Aanvankelijk zou de beurs plaatsvinden op 31 maart, 1 en 2 april 2020. De overheid kondigde op donderdag 12 maart nieuwe maatregelen aan. Alle evenementen met 100 bezoekers of meer worden tot en met 31 maart afgelast.

Irma De Hoon, Group Event Director van Easyfairs: “De nieuwe editie van Empack vindt plaats op 23, 24 en 25 juni 2020 in de initiële locatie Jaarbeurs Utrecht. Wat wel zal veranderen is de plattegrond. In verband met krapte in de beursagenda dienen we uit te wijken naar hal 10, 11 en 12.”

“Uiteraard betreuren we deze samenloop van omstandigheden, zeker gezien de flinke impact voor de deelnemende en aanverwante partijen met al de voorbereidingen en in gang gezette zaken”, aldus De Hoon. “We zijn blij dat we een nieuw moment gevonden hebben, want we zijn het aan alle stakeholders verplicht om het jaarlijkse verpakkingsevenement Empack door te laten gaan. We zetten alles op alles en gaan er met het commitment van eenieder in juni een mooie editie van maken.”

Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?