Vernieuwde Dirk in Leiden geopend

14 maart 2016

LEIDEN - Het was een drukke zondagochtend gisteren in winkelcentrum Stevensbloem in Leiden. Daar opende namelijk de totaal vernieuwde Dirk van den Broek. Vanwege de verbouwing was de winkel twee weken dicht. Klanten zijn erg enthousiast: “Wat is het allemaal groot en ruim geworden!” Supermarktmanager Nico Kulk: “Het hele winkelcentrum wordt momenteel uitgebreid en vernieuwd. Onze winkel heeft er extra ruimte bijgekregen en is nu anderhalf keer zo groot. De indeling is helemaal veranderd, het assortiment is uitgebreid en door de hele winkel zijn energiezuinige maatregelen zoals led-verlichting doorgevoerd. Nieuw is ook de broodsnijmachine die klanten de mogelijkheid biedt zelf hun batards te snijden.”

Eigen bakkerij

Behalve een royale groente- en fruitafdeling, heeft de supermarkt ook brood uit eigen bakkerij, vers gebak, vlees uit eigen slagerij en een wekelijks wisselend non-foodaanbod. De winkel is zeven dagen per week open. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Dirk

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 107 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. 

Altijd op de hoogte blijven?