Veiling van bakkerijmachines

LEEUWARDEN - Wegens aanpassing van het assortiment en overtollige voorraden biedt Jan de Ruyter Bakkerijmachines te Spijkenisse, bakkerij en horeca machines aan via Troostwijk Veilingen. “In deze online veiling bieden wij onder andere bakkerijovens, broodsnijmachines, kneedmachines, oliebollenmachines en bijvoorbeeld doseermachines aan”, aldus De Ruyter.

Internationale veiling

“Jan de Ruyter bakkerijmachines bestaat inmiddels 48 jaar”, weet veilingmeester Martijn van Schie van Troostwijk Veilingen. “Het bedrijf exporteert wereldwijd bakkerijmachines. De eigenaar wil het huidige assortiment opschonen en vernieuwen en heeft ons gevraagd een internationale veiling te organiseren. Voor deze veiling hopen wij op interesse van bakkers uit Nederland, maar ook uit Duitsland en de Oost Europese landen”, stelt Van Schie. Volgens Van Schie zitten in deze veiling een aantal goede machines, waaronder de RVS Unidivider kleindbroodstraat en de Berliner/donut frituurlijn.  De veiling sluit op maandag 2 november.

Lees ook
Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Nieuwe wet excessief lenen

Nieuwe wet excessief lenen

Op 24 maart 2022 stuurde staatssecretaris Van Rij een wetsvoorstel, waarmee excessief lenen van de eigen vennootschap(pen) wordt aangepakt, naar de Tweede Kamer.

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.