Veilig en hygiënisch afrekenen bij Robèrt van Beckhoven

Veilig en hygiënisch afrekenen bij Robèrt van Beckhoven

In de bakkerij van Robèrt van Beckhoven in de voormalige leerfabriek in Oisterwijk heeft de Meester Patissier en Meester Boulanger een ultieme beleving gecreëerd.

Klanten die de open bakkerij binnenstappen, krijgen het ‘wauw gevoel’. In de bakkerij kunnen zij zien hoe alles wordt gemaakt en de mooie producten met eigen ogen zien. Dit ‘wauw gevoel’ trekt Robèrt door naar het moment van afrekenen. Dat gaat vanaf nu met een Cikam Easy Cash automatisch betaalsysteem, waarbij klanten zelf contant betalen en automatisch wisselgeld ontvangen. Het geld is opgeborgen in het kassasysteem, waardoor er geen ‘open’ geld meer is.

“Wauw, wat is dit voor een apparaat”, is een veelgehoorde reactie. Robèrt vertelt: “De automatische betaalsystemen zijn snel, veilig en hygiënisch en we kunnen van afstand de contante geldstroom volgen. En als je ze eenmaal hebt, kun je nooit meer zonder!”

Bekijk hier het filmpje van Robèrt van Beckhoven:

 

Dossiers
Lees ook
Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Het is weer bijna koningsdag en dat betekent oranjegebak. Ook bij Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven zijn er oranjetompoucen. Klanten kunnen deze op 27 april veilig en snel afhalen via de oranje-drive-through in Oisterwijk.

Blik op 2030... Aandacht voor passie, imago en transparantie

Blik op 2030... Aandacht voor passie, imago en transparantie

In 2030… komen de bakkerijgrondstoffen hoofdzakelijk uit eigen land. In 2030... is al het brood clean label. In 2030... zijn er geen bakkers meer maar graan barista's. Dinsdag 22 september schoven drie Meester Boulangers aan tafel met andere mensen uit de branche om te kijken waar we ons op voor kunnen en moeten bereiden.

‘Door onze ideeën te delen, komen we allemaal verder’

‘Door onze ideeën te delen, komen we allemaal verder’

“Het is voor de hele branche goed om verder te kijken dan alleen morgen”, vindt Meester Boulanger Peter Bienefelt. Hij praat tijdens de bijeenkomst ‘Blik van de Meester Boulangers op 2030’ met vak- en branchegenoten over de toekomst van brood. “Waar zouden we terecht kunnen komen en wat hebben we dan nodig? Het is belangrijk daar samen over na te denken.”