Veilig en hygiënisch afrekenen bij Robèrt van Beckhoven

Veilig en hygiënisch afrekenen bij Robèrt van Beckhoven

In de bakkerij van Robèrt van Beckhoven in de voormalige leerfabriek in Oisterwijk heeft de Meester Patissier en Meester Boulanger een ultieme beleving gecreëerd.

Klanten die de open bakkerij binnenstappen, krijgen het ‘wauw gevoel’. In de bakkerij kunnen zij zien hoe alles wordt gemaakt en de mooie producten met eigen ogen zien. Dit ‘wauw gevoel’ trekt Robèrt door naar het moment van afrekenen. Dat gaat vanaf nu met een Cikam Easy Cash automatisch betaalsysteem, waarbij klanten zelf contant betalen en automatisch wisselgeld ontvangen. Het geld is opgeborgen in het kassasysteem, waardoor er geen ‘open’ geld meer is.

“Wauw, wat is dit voor een apparaat”, is een veelgehoorde reactie. Robèrt vertelt: “De automatische betaalsystemen zijn snel, veilig en hygiënisch en we kunnen van afstand de contante geldstroom volgen. En als je ze eenmaal hebt, kun je nooit meer zonder!”

Bekijk hier het filmpje van Robèrt van Beckhoven:

 

Dossiers
Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient de selecte...

Brood bakker Utrecht

Brood bakker Utrecht

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt.

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.