Veel lekkers van Anna

Veel lekkers van Anna

Anna Yilmaz was begin dit jaar alweer de zesde winnaar van Heel Holland Bakt. En zoals het hoort bij de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’ maakte ook Anna een bakboek: Veel lekkers van Anna.

Deze korporaal bij de marine is trots op haar Turks- Nederlandse roots, ook in de keuken. Dat is goed te zien in haar bakboek waar al haar favorieten voorbij komen: van een oer-Hollandse appeltaart tot een Turkse baklava.

Bakken is Anna’s passie en is haar met de paplepel ingegoten. Haar technieken en vele recepten leerde zij van haar moeder en oma. In Veel lekkers met Anna staan dan ook veel recepten die zij al van jongs af aan bakt. Recepten van klassiekers zoals boterkoek met gekonfijte gember en eclairs met advocaat en slagroom. Daarnaast ook Turkse lekkernijen zoals een notentaart en Turkse pides met gehakt. En uiteraard wordt haar winnende tulpentaart ook uitgebreid beschreven.

Veel lekkers van Anna is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Veel lekkers van Anna | ISBN: 9789021573243 | Prijs: 21,99

Dossiers
Lees ook
Langs de afgrond - Ralph van Dam

Langs de afgrond - Ralph van Dam

'Als ondernemer kijk je altijd vooruit: ondernemen is focussen op kansen en mogelijkheden. Maar vergeet je rugdekking niet. Leer van dit ongelooflijk spannende verhaal waar elke ondernemer zich in zal herkennen. Ondernemen doe je nooit alleen...' Aldus Willem Overbosch (auteur en oprichter MKBServicedesk.nl) over dit boek van Ralph van Dam.

Kookbijbel - Niki Segniet

Kookbijbel - Niki Segniet

De titel doet anders vermoeden, maar de Kookbijbel heeft zeker iets te bieden voor de versspecialist. Met hoofdstukken over saus, bouillon, soep en stoof kunnen visspecialisten en slagers op verschillende manieren aan de slag. En bakkers kunnen uit de voeten met de hoofdstukken over brood, beslag, cake & koekjes, chocolade, suiker, custard en deeg.

Mediterraneo - Jacques Meerman

Mediterraneo - Jacques Meerman

Waar komt het eten vandaan wat wij vandaag de dag op ons bord hebben? Jacques Meerman gaat aan de hand van historische documenten op zoek naar de herkomst van ons eten.

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...