Veel lekkers van Anna

Veel lekkers van Anna

Anna Yilmaz was begin dit jaar alweer de zesde winnaar van Heel Holland Bakt. En zoals het hoort bij de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’ maakte ook Anna een bakboek: Veel lekkers van Anna.

Deze korporaal bij de marine is trots op haar Turks- Nederlandse roots, ook in de keuken. Dat is goed te zien in haar bakboek waar al haar favorieten voorbij komen: van een oer-Hollandse appeltaart tot een Turkse baklava.

Bakken is Anna’s passie en is haar met de paplepel ingegoten. Haar technieken en vele recepten leerde zij van haar moeder en oma. In Veel lekkers met Anna staan dan ook veel recepten die zij al van jongs af aan bakt. Recepten van klassiekers zoals boterkoek met gekonfijte gember en eclairs met advocaat en slagroom. Daarnaast ook Turkse lekkernijen zoals een notentaart en Turkse pides met gehakt. En uiteraard wordt haar winnende tulpentaart ook uitgebreid beschreven.

Veel lekkers van Anna is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Veel lekkers van Anna | ISBN: 9789021573243 | Prijs: 21,99

Dossiers
Lees ook
’t Verrukkelijke kinderbakboek

’t Verrukkelijke kinderbakboek

Maak van de jongste generatie bak- en bakkersfans; ’t Verrukkelijke kinderbakboek van Rutger van den Broek en Mark Haayema staat vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten over bakkers en bakken en is voor kinderen vanaf zes jaar. De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker....

Taartbijbel - Hans Spitsbaard

Taartbijbel - Hans Spitsbaard

Nadat Hans Spitsbaard in 2017 Heel Holland Bakt won, stopte hij met zijn studie om zich helemaal toe te leggen op een carrière in de patisserie. Hij liep mee bij Robèrt van Beckhoven en volgde daarna een intensief leertraject bij Patisserie de Rouw in Vught. Hoewel hij vanaf nu vooral met chocolade aan de slag zal gaan, is aan de Taartbijbel goed te...

‘Er zal altijd vraag zijn naar echte ambachten’

‘Er zal altijd vraag zijn naar echte ambachten’

We kennen Hans Spitsbaard (24) als de winnaar van het vijfde seizoen van het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Na stages bij Robèrt van Beckhoven en bij Patisserie de Rouw in Vught, gaat hij nu voor zichzelf beginnen. “Ik ben nu de eerste testproducten aan het maken en gesprekken aan het voeren met klanten.”

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...